More

  Lørdagskupongen 2. september

  Sarpsborg 08 og Manchester United innfridde som våre sikre på lørdagskupongen forrige helg. I tillegg satt HU-garderingen i Southampton – Queens PR.

  Lørdagskupongen denne uken åpner med én kamp fra Eliteserien der vi anbefaler at man dekker godt opp tross Vikings fantastiske seiersrekke. Deretter venter fem kamper fra Premier League. Her spiller vi sikker Brighton og Manchester City hjemme mot henholdsvis Newcastle og Fulham. Samtidig anbefaler vi at oppgjøret mellom Brentford og Bournemouth dekkes godt opp.

  De seks siste kampene er alle hentet fra Championship. Vi garderer som vanlig godt i kampene fra den divisjonen, men forsøker et sikkerspill på Middlesbrough hjemme mot Queens PR. Lørdagens halvgardering plasseres i Coventry – Watford der vi håper at vi får en vinner.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Manchester City blir den store folkebankeren i hjemmemøtet med Fulham. Viking, Brentford, Chelsea, Leeds og Leicester er også alle spilt til over 60 prosent i hjemmekampene sine.

  Innleveringsfristen som vanlig klokken 15.55 på lørdager og ti av kampene har avspark 16.00. Brighton – Newcastle avslutter med avspark 18.30

  Lørdagskupongen 2. september

  De sikre

  2. Brighton – Newcastle    H

  6. Manchester City – Fulham       H

  11. Middlesbrough – Queens PR  H

  Lørdagskupongen 2. September
  Lørdagskupongen 2. September 2

  Den halve

  7. Coventry – Watford        HB

  De overspilte

  1. Viking – Vålerenga        H

  3. Brentford – Bournemouth        H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen