More

  Lørdagskupongen 18. februar

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Som vanlig engelsk på lørdagskupongen og denne uken kan vi glede oss over at det er med hele syv Premier League-kamper. De fem siste er som vanlig hentet fra Championship. Folkerekken pr. torsdag kveld viser at vi har fire klare favoritter. Det er Chelsea hjemme mot Southampton i kamp fire, Manchester City borte mot Nottingham i kamp seks, Wolverhampton hjemme mot Bournemouth i kamp syv og Middlesbrough hjemme mot Queens PR i kamp elleve.

  Innleveringsfristen er som vanlig 15.55 på lørdager og elleve av kampene har avspark 16.00. Avslutningen kommer i Newcastle – Liverpool som starter 18.30.

  De sikre

  5 Everton – Leeds   B         27 prosent

  Skikkelig bunnoppgjør dette og vi tar også en skikkelig sjanse på lørdagskupongen. Vi har vurdert kampen som helt åpen mens tipperne har krysset Leeds på kun 27 prosent. Uavgjortfaren er naturligvis klar med vertene som står uten seier i ni av ti siste og gjestene som ikke har vunnet på ni kamper, men vi sjanser på et frekt bortetips.

  6 Nottingham F – Manchester City         B         62 prosent

  Nottingham Forest var i flott form før det ble tap for Fulham forrige helg. Hjemme har man ikke tapt siden september, men nå er det Manchester City som kommer på besøk. Gjestene overtok tabelltoppen i midtuken og har neppe noen ambisjoner om å gi den fra seg igjen her. Vi synes B-en er klart underspilt på 62 prosent da vi har gitt gjestene 75 prosent sjanse for seier.

  8 Blackburn – Swansea     B         22 prosent

  Blackburn reddet poeng i 89. minutt i midtuken, men det var like fullt femte ligakamp på rad uten seier. Swansea med seier mot Blackpool, men har slitt langt mer utenfor Wales med kun én seier på de ti siste bortekampene. Vi holder dette som en åpen kamp med gjestene som knappe favoritter. Tipperne er helt uenige med oss og når B-en er krysset på kun 22 prosent har vi en skikkelig verdibanker!

  Den halve

  3 Brighton – Fulham           HU      54 og 22 prosent

  Brighton har nå fem ligakamper på rad uten tap og vi tror den sjette kommer hjemme mot Fulham lørdag. Gjestene slipper imidlertid inn svært lite mål for tiden så vi ønsker å gardere med U-en på systemforslaget vårt.

  De overspilte

  7 Wolverhampton – Bournemouth          H         61 prosent

  Wolverhampton har for første gang denne sesongen vunnet to ligakamper på rad. Vi synes likevel det blir feil at laget er spilt til over 60 prosent i denne kampen. Vår anbefaling blir dermed å helgardere i jakten på en overraskelse som kan sende utbetalingen i været.

  9 Huddersfield – Birmingham      H         39 prosent

  Huddersfield har ansatt Neil Warnock som ny manager, men det ga ingen effekt i midtuken med 0-3-tap for Stoke. Det var syvende ligakamp på rad uten seier. Birmingham skuffet minst like mye i sitt møte med Cardiff og dette er en helt åpen kamp som vi på det sterkeste anbefaler at man helgarderer.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen