More

  Lørdagskupongen 16. september

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Rosenborg BK Kvinner og Follo innfridde som våre sikre på lørdagskupongen forrige helg. I tillegg satt UB-garderingen mellom Estland og Sverige mens vi advarte mot å stole på Romania hjemme mot Israel og Nardo hjemme mot Byåsen.

  Landslagspausen er over og det er dermed tilbake til godt og kjent terreng på lørdagskupongen. Det åpner med tre kamper fra Eliteserien der vi forsøker oss med sikkerspill både på Viking og på Molde.

  Deretter går turen videre til seks Premier League-oppgjør. Vi spiller sikker Manchester City borte mot West Ham og anbefaler samtidig å gardere Fulham – Luton der vertene ser ut til å bli spilt til altfor store favoritter.

  Tre Championship-oppgjør avslutter runden og de anbefaler vi som vanlig at dekkes godt opp. Vi forsøker imidlertid å spare noen kroner med å satse på at det kommer en vinner i Queens PR – Sunderland.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Molde og Tottenham er de store folkebankerne. Newcastle og Fulham har også mange tilhengere.  

  Innleveringsfristen som vanlig klokken 15.55 på lørdager og åtte av kampene har avspark 16.00. Deretter venter Eliteserien 18.00 før Newcastle – Brentford avslutter med avspark 18.30.

  Lørdagskupongen 16. september

  De sikre

  1. Haugesund – Viking       B

  2. Molde – Odd        H

  9. West Ham – Manchester City   B

  Lørdagskupongen 16. September
  Lørdagskupongen 16. September 2

  Den halve

  11. Queens PR – Sunderland        HB

  De overspilte

  6. Fulham – Luton   H

  10. Norwich – Stoke           H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen