More

  Lørdagskupongen 14. januar

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Ligafotballen er tilbake og lørdagskupongen denne helgen er dermed av en god og gammel variant med fem kamper hentet fra Premier League og syv fra Championship. Brentford hjemme mot Bournemouth, Burnley hjemme mot Coventry City og Sheffield Utd hjemme mot Stoke er spilt til de store favorittene på folkerekken, men vi forsøker en langt frekkere variant med tre sikre borteseirer som alle synes klart underspilt.

  Innleveringsfristen er som vanlig 15.55 på lørdager og elleve av kampene har avspark 16.00. Avslutningen kommer i Brentford – Bournemouth som starter 18.30.

  De sikre

  2 Brighton – Liverpool B 45 prosent

  Brighton med fire seirer på de seks siste kampene mens Liverpool har vunnet kun to av fem kamper etter VM-pausen. Nå tåles ikke flere poengtap for Jürgen Klopps mannskap og borte mot Brighton har gjestene vunnet fem av de seks siste oppgjørene. Vi har gitt gjestene 46 prosent sjanse for seier og når folkerekken foreløpig viser 45 prosent er sikkervalget naturlig.

  4 Nottingham Forest – Leicester B         33 prosent

  Dette mener vi er lørdagens beste verdibanker. Nottingham Forest med straffesparkkonkurranse mot Wolverhampton i midtuken og er ubeseiret på de syv siste kampene her hjemme. Leicesters cupmidtuke ble ikke like heldig og fire av de fem siste kampene i alle turneringer er tapt. Det ble imidlertid 4-0-seier i det omvendte møtet og når B-en er krysset kun på 33 prosent tar vi sjansen!

  5 Wolverhampton – West Ham    B         31 prosent

  Wolverhampton sliter fortsatt tungt med å score mål og kommer nå fra tre strake U-er i alle turneringer. West Ham har ikke vunnet i ligaen siden oktober, men gjorde jobben borte mot Brentford i FA-cupen. To lag som trenger en seier dette og vi har vurdert kampen til 35-29-36. B-en til 31 prosent blir dermed et spennende sikkervalg.

  Den halve

  11 Sheffield United – Stoke          HU      62 og 20 prosent

  Sheffield United imponerte i 2-0-seieren mot Millwall i cupen. I ligaen holder vertene direkte opprykksplass og vi mener HU-gardering i hjemmemøtet med Stoke skal være en sikker variant. Gjestene med seier mot Hartlepool fra League Two i cupen, men i ligaen har det blitt to strake tap og man ligger dermed på nedrykksplass.

  De overspilte

  3 Everton – Southampton  H         51 prosent

  Everton har ikke vunnet noen av sine seks siste ligakamper og blir kraftig overspilt på lørdagskupongen. Skulle det gå galt igjen her er det fort slutt for Frank Lampard. Southampton har også slitt, men kommer nå fra strake seirer mot Crystal Palace og Manchester City. Vi mener dette er en klar helgarderingskamp!

  12 Sunderland – Swansea H         50 prosent

  Sunderland var i trøbbel mot Shrewsbury i FA-cupen, men sikret avansementet med to sene scoringer. Det var femte kamp på rad uten tap i alle turneringer. Swansea med 1-2-tap for suverene Burnley sist og står uten seier på syv siste bortekamper i ligaen. Vi har vurdert dette som en helt åpen kamp og 37-27-36 og 50 prosent H på folkerekken er dermed noe vi må gardere fullt ut.

  Våre vurderinger

  ≪Strong≫Lørdagskupongen 14. Januar≪/Strong≫ Bilde1
  Lørdagskupongen 14. januar 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen