More

  Lørdagskupongen 11. mars

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Arsenal innfridde som vår sikre forrige lørdag mens HU-garderingen i Brighton – West Ham satt. I tillegg advarte vi mot å stole på Sunderland hjemme mot Stoke. Som vanlig engelsk på lørdagskupongen med de fem første kampene hentet fra Premier League og de syv siste fra Championship. Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Tottenham, Burnley og West Bromwich blir de store favorittene.

  Innleveringsfristen er som vanlig 15.55 på lørdager og elleve av kampene har avspark 16.00. Det hele avsluttes med Crystal Palace – Manchester City klokken 18.30.

  De sikre

  1 Crystal Palace – Manchester City        B         57 prosent

  Crystal Palace står fortsatt uten seier i 2023 og det vil være en stor overraskelse om den kommer i denne kampen. Manchester City gjorde jobben mot Newcastle forrige helg og bortetapene har kommet mot Liverpool, Manchester United og Tottenham. Vi mener gjestene tåler langt mer enn 57 prosent i denne.

  2 Everton – Brentford         B         28 prosent

  Everton med tre på rad uten seier etter 2-2 mot Nottingham Forest forrige helg, men blir likevel spilt til klare favoritter i denne kampen. Det kan vi på ingen måte forsvare. Brentford har nå tolv ligakamper på rad uten tap og når gjestene er spilt på kun 28 prosent er dette en soleklar verdibanker på lørdagskupongen.

  3 Leeds – Brighton  B         38 prosent

  Leeds med etterlengtet seier mot Southampton, men klarte ikke å følge opp mot Chelsea forrige helg. Vertene har vært blant ligaens svakeste hjemmelag denne sesongen og får det neppe mye enklere når Brighton kommer på besøk. Gjestene lekte i 4-0-seieren mot West Ham og det er kun Arsenal og Manchester City som har scoret flere mål på fremmed gress denne sesongen.

  Den halve

  9 Reading – Millwall           HB       36/37 prosent

  Reading med solid forestilling mot Sheffield United i midtuken, men var ineffektive og endte opp med 0-1-tap. Det var tredje tap på de fire siste ligakampene. Millwall med 22-9 i avslutninger hjemme mot Norwich, scoret to ganger, men endte likevel opp uten poeng. Vi sjanser på at det kommer en avgjørelse i denne kampen.

  De overspilte

  10 Sheffield United – Luton          H         57 prosent

  Sheffield United overbeviste som nevnt ikke mot Reading i midtuken, men fikk med seg alle poengene. Luton blir en enda tøffere oppgave og vertene har tross alt tapt tre av sine fem siste ligakamper. Vi kan dermed på ingen måte forsvare at H-en er krysset på hele 57 prosent i denne toppkampen.

  11 Swansea – Middlesbrough      B         45 prosent

  Swansea med tre tap på de fire siste ligakampene etter at Luton ble for sterke forrige helg. Middlesbrough lekte seg på sin side til 5-0-seier mot Reading og står med seks seirer på de syv siste ligakampene. Vi mener likevel dette er en relativt åpen kamp og anbefaler helgardering på alle forslag.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen