More

  Lørdagskupongen 1. april

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Romania, Tyrkia og Vålerenga innfridde som våre tre sikre forrige lørdag mens HU-garderingen i Spania – Norge satt. I tillegg advarte vi mot å stole på Kroatia hjemme mot Wales og grunnlaget for tolveren var dermed lagt. Nå er ligaspillet tilbake og ukens lørdagskupong er av god, gammel variant med seks kamper fra Premier League og seks kamper fra Championship. Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Arsenal er den store folkebankeren, men også Chelsea blir store favoritter.

  Innleveringsfristen er som vanlig 15.55 på lørdager og elleve av kampene har avspark 16.00. Det hele avsluttes med Chelsea – Aston Villa som starter 18.30.

  De sikre

  2 Arsenal – Leeds   H         71 prosent

  Arsenal med seks strake seirer før landslagspausen. Forhåpentligvis har man klart å beholde formen gjennom oppholdet for i kamp med Manchester City tåles det ikke mange poengtap om det skal bli ligagull. Leeds med meget viktig seier mot Wolverhampton sist, men er totalt sett fortsatt blant ligaens svakeste bortelag.

  3 Brighton – Brentford       H         56 prosent

  Brighton med fire seirer på de fem siste kampene og i dem har man sluppet inn totalt kun ett mål. Kun ett tap på de ni siste ligakampene. Enda bedre hos Brentford som har kun ett tap på de 15 siste i ligaen. Ivan Toney med 16 ligamål denne sesongen og har nå også avlagt landslagsdebuten.

  6 Nottingham – Wolves     B         35 prosent

  Nottingham Forest har kun slått Leeds på de ti siste ligakampene og ligger kun to poeng over nedrykksstreken. Nedrykksfare også hos Wolverhampton som har vunnet kun to bortekamper hele sesongen. Vertene melder om en ekstrem skadeliste før denne kampen med opptil 14 mann ute og da forsøker vi et frekt bortetips.

  Den halve

  10 Norwich – Sheffield United     HB       38/35 prosent

  Norwich med målløs kamp mot Stoke sist og sliter generelt med å score mål. Tre på rad uten seier i ligaen. Sheffield United kjemper en hard kamp med Middlesbrough om den siste direkte opprykksplassen og vi satser på at det kommer en avgjørelse i denne kampen med HB-gardering.

  De overspilte

  9 Coventry – Stoke H         53 prosent

  Coventry med full kontroll mot Blackpool i siste ligakamp. Det var den niende kampen på rad uten tap og man kjemper nå om playoffplass. Stoke blir imidlertid en tøff test. Gjestene er ubeseiret på de fire siste og hadde fortjent seieren mot Norwich. 53 prosent på H-en synes altfor mye og vi helgarderer.

  11 West Brom – Millwall    H         57 prosent

  West Bromwich med ni seirer på de ti siste hjemmekampene og trenger tre nye poeng her om håpet om playoffplass skal leve. Millwall med sjokktap for Huddersfield sist, men borte har gjestene imponert med fire seirer på de seks siste. Vi synes denne kampen er langt jevnere enn 57 i hjemmeprosent på folkerekken tilsier.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen