More

  Lørdagsklassiker

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Tredje serierunde starter med en av de største klassikerne norsk fotball har å by på. 

  Strømsgodsets 1-0-seier over Aalesund sist helg sørget for knepen profitt fra våre spillforslag i Eliteserien. Fulgte opp med treff på midtukens nettips da Lillestrøm vant en thriller av de sjeldne i 4-3-triumfen over nettopp Strømsgodset onsdag kveld, så forhåpentligvis er det små tegn på at vårens tippeform er i anmarsj. 

  Sarpsborg blir favoritter 
  Sesongens tredje serierunde åpner med en real klassiker når Brann tar imot Vålerenga på Brann Stadion. Reiseavstanden mellom Bergen og Oslo er på nærmere 50 mil, men likevel føles dette oppgjøret som ekte derby, og både følelser og nerver er alltid i helspenn når disse lagene låser horn. Brann kom som kjent ned på jorda igjen etter 0-2-tapet for Odd forrige runde, der Bård Finne valgte å ta det noble standpunktet og spilte ballen utover sidelinja i den løpsduellen mot Sondre Solholm Johansen. Gesten kostet sannsynligvis bergenserne poeng, men det har de ikke gjort mye på Brann Stadion i det siste. Bergenserne har ikke tapt på eget gress i Eliteserien eller OBOS-ligaen på nærmere halvannet år, og blir store favoritter mot Vålerenga. Oddsen på 1,48 er imidlertid for lav i våre øyne, og står over spill for denne gang. 

  Kombinasjonen av verdi og hjemmefavoritt finner vi i Sarpsborg. Østfoldingene var strålende i forrige helgs 2-0-seier over Vålerenga på Intility Arena, og Stefan Billborn har åpenbart lagt ned et stykke forbilledlig arbeid i Sarpsborg, og vi mener derfor 08 blir relativt klare favoritter hjemme mot Odd, selv om de ankommer Østfold fra en rykende fersk 2-0-seier over Brann. 1,80 er tilstrekkelig verdi til at vi setter dem som ukens favorittspill. 

  Molde bakpå  
  Ingen lag har kommet bedre i gang med sesongen enn Bodø/Glimt. Bodøværingene var som kjent altfor ustabile til å være i nærheten av å hamle opp med Molde forrige sesong, og Kjetil Knutsens mannskap virker fast bestemt på å tette igjen luken på 18 poeng som skilte lagene i fjor med en eneste gang. Glimt står som eneste lag i Eliteserien med full pott etter to runder, og Amahl Pellegrino ser skarpere ut enn noen gang. Spissveteranen scoret et hattrick for historiebøkene i 4-0-seieren over Stabæk sist, og gultrøyene har allerede fått fem poengs luke til regjerende mester Molde. Mesterne klarte ikke å slå Rosenborg på hjemmebane i rundens toppkamp forrige helg, og måtte gå skuffet av banen etter å ha klart bare 1-1. 

  Dermed har Molde press på seg på å dra hjem fra Åråsen med tre poeng søndag kveld, men de fleste lag som har besøkt Romerike, vet at det ikke er enkelt å dra fra Lillestrøm med seier i bagasjen. LSK måtte igjennom en skikkelig ildprøve i onsdagens utsatte hjemmemøte med Strømsgodset. Gikk opp i tilsynelatende komfortabel 2-0-ledelse, bare for å se oppgjøret bli snudd til 2-3. LSK tok imidlertid tilbake initiativet, og fem minutter på overtid ble Akor Adams matchvinner da han satte inn 4-3. 3,15 er godt nok til at vi prøver kanariene som helgens luring. Lykke til med helgens spill! 

  FAVORITTEN: 
  Sarpsborg 08 – Odd 
  TIPS 
  H til 1,80 i odds hos Norsk Tipping 

  LURINGEN: 
  Lillestrøm – Molde 
  TIPS 
  H til 3,15 i odds hos Norsk Tipping 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen