More

  Lørdagens Tips: Swansea – Bristol City

  Norwich har skaffet seg luke, og har stø kurs mot umiddelbar retur til Premier League. Helt i mål er imidlertid kanarifuglene ikke, og en trio av utfordrere står klare til å hugge om Pukki & Co tillater seg sleivspark. 
  Brentford og Watford har begge syv poeng frem til tet, mens Swansea har åtte poeng å innhente. Waliserne har imidlertid to kamper til gode på tettrioen.
  Swansea – Bristol City
  Liberty Stadium, lørdag 16.00
  Tips: H
  Odds: 1,80 (coolbet.com)
  Swansea gikk på en smell for en uke siden, da man røk stort mot Huddersfield. Det sto 1-1 til pause, men i løpet av syv effektive minutter etter hvilen scoret Hudds tre mål uten at waliserne kunne svare. Revansj ble tatt i midtuka, da Coventry ble slått 1-0 på Liberty. Og hjemme på eget gress har Swansea så langt denne sesongen vært vanskelige å hanskes med. Nettopp Huddersfield er de eneste som har maktet å ta full pott med seg fra Liberty Stadium. Øvrige 15 hjemmekamper har gitt 10-5-0, og imponerende 19-4 i målscore.
  Ryan Bennett, Wayne Routledge, Jordan Morris, Steven Benda og Tivonge Rushesha er ute av lørdagens kamp grunnet skader, men Kyle Naughton og lagkaptein Matt Grimes meldes spilleklare til tross for smeller mot Coventry.
  Pearson-debut
  Bristol City er vanskelige å bli kloke på denne sesongen. Vant sesongens fire første kamper og virket å skulle kjempe i tet. Den gang ei. Står nå med spesielle 13-3-16 fra første 32 kamper, og før midtukeseieren borte mot Middlesbrough hadde man tapt seks strake. Da rant begeret over for klubbstyret, som valgte å bytte ut Dean Holden med Nigel Pearson. Den tidligere Watford- og Leicester-bossen så midtukens seier fra tribunen, før han lørdag får sin debut mot hjemmesterke svaner. Oppgaven kunne vært enklere, og alle skadeproblemene gjør det enda tøffere. George Nurse, Tommy Rowe, Jay Dasilva, Andi Weimann og Chris Martin er bare et utvalg av spillerne som er til skadebehandling i Robins-laget.
  Swansea har ikke råd til å avgi poeng om de vil holde liv i Premier League-drømmen, og det tror jeg da heller ikke de gjør lørdag. Coolbet tilbyr 1,80 for hjemmeseier på Liberty lørdag, og dette er nok til å anbefale en tur i luka.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen