More

  Lørdagens ryktebørs

  Ny måned, nye ryktebørs.

  Fortsatt gjenstår det detaljer før Declan Rice er Arsenal-spiller, men West Ham er naturligvis godt i gang med å finsikte potensielle erstattere. Fulhams Joao Palhinha står øverst på ønskelista, men The Cottagers har ingen planer om å selge billig. 60 millioner pund sies å være prisen. West Ham skal også være i forhandlinger med Leicester om Harvey Barnes.

  Lørdagens Ryktebørs
  Lørdagens Ryktebørs 6

  Ryktebørs her, og ryktebørs der, men her kan du altså finne komplett over hvilke spillere som gikk hvor, når og til hvem i juni.

  22-årige Dominik Szoboszlai er på god vei til å bli Liverpool-spiller. Merseysiderne benyttet seg i går kveld av utkjøpsklausulen pålydende £60 millioner, en utkjøpsklausul som ellers ville utgått ved midnatt.

  Lørdagens Ryktebørs Dominik Szoboszlai Ryktebørs
  Lørdagens Ryktebørs 7

  Apropos Fulham; Willian opplyses å ha takket nei til tilbudet om ny ettårskontrakt på Craven Cottage. Den aldrende, men fortsatt veldig gode, brassen skal imidlertid ha klare ønsker om å fortsette i Premier League.

  Jose Mourinho meldes interessert i å hente sin game elev Fred til Roma fra Manchester United. På Trafford er det også spenning rundt hvem som skal vokte målet neste sesong. David de Geas kontrakt gikk ut i dag, og fortsatt er det usikkert om spanjolen blir værende. Samtidig skal United være særs interessert i å hente Andre Onana fra Inter. Litt usikker på hvor ok det er å la en trofast tjener som De Gea bli sittende å vente på om ledelsen finner et bedre alternativ, men det er meg.

  Aldri en dag uten Chelsea på ryktebørs. Hovedstadsklubben solgte i juni unna spillere for drøyt 200 millioner pund, og nå skal det handles nytt. Moises Caicedo virker å være førsteprioritet, og Brighton står klare til å selge – for minimum 80 millioner pund.

  Lørdagens Ryktebørs Caicedo Scaled Ryktebørs
  Lørdagens Ryktebørs 8

  Vi er ikke helt ferdige med Chelsea. Romelu Lukaku virker å kunne bli Inter-spiller på permanent basis, mens Christian Pulisi kan ende opp i Milan. Lagkamerat Ruben Loftus-Cheek ble i går bekreftet klar for nettopp Milan. Ja, og tidligere lagkaptein Cesar Azpilicueta har meldt flytting til Madrid, der han skal spille for Atletico.

  Granit Xhaka får tung vei til førsteelleveren i Arsenal neste sesong, og mye tyder på at 30-åringen blir å finne i Leverkusen.

  Tottenham har i løpet av den siste uka hentet både keeper og utmerket forsterkning til midtbanen. Flere skal imidlertid inn, og Fulham-forsvarer Tosin Adarabioyo tyktes å kunne bli nestemann. Noe nytt om Harry Kane er imidlertid vanskelig å finne.

  Lørdagens Ryktebørs Nicolas Jackson Ryktebørs
  Lørdagens Ryktebørs 9

  Ok, enda litt mer Chelsea da. Blåjakkene har bekreftet kjøpet av Nicolas Jackson fra Villarreal, og en kollega i Tips-redaksjonen mener dette er en mann man MÅ ha med i Fantasy-laget. Vi får vel se. Chelsea-angripere har ikke for vane å produsere overvettes mye poeng.

  Til slutt kan meldes at Liverpool-heltene Robbie Fowler og Steven Gerrard begge er på vei til trener/managerjobber i Saudi-Arabia. Heltestatusen blir dermed umiddelbart strøket, i alle fall hjemme hos meg.

  Lørdagens Ryktebørs Steven Gerrard Scaled Ryktebørs
  Lørdagens Ryktebørs 10

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen