More

  Lloris usikker på regnbuearmbånd

  Frankrike er blant de åtte av 13 europeiske land som har gått sammen og blitt enige om å bære kapteinsbindet i regnbuens farger under vinterens VM i Qatar. One Love-kampanjen er laget som en protest mot diskriminering og et dårlig skjult stikk mot vertsnasjonens mildt sagt frynsete menneskesyn. FIFA har forbudt nasjonene om å bære kapteinsbind med politiske budskap, og Frankrikes kaptein, Hugo Lloris, virker å være i ferd med å få kalde føtter.

  – Før vi gjør noe som helst, er vi nødt til å få dette klarert av FIFA og det franske fotballforbundet. Når det er sagt, har jeg mine egne meninger om dette temaet, og de er nært beslektet med fotballforbundet sine. Når vi ønsker utlendinger velkommen til Frankrike, ønsker vi gjerne at de følger våre regler og skikker, og jeg kommer ganske enkelt å gjøre det samme når jeg kommer til Qatar, sier Lloris på en pressekonferanse mandag kveld.

  En rekke nasjoner har tatt klare standpunkter allerede før mesterskapet. Australia sendte ut en kraftig video på sosiale medier for noen uker siden, og Danmarks draktleverandør, Hummel, sa de har tonet ned danskenes detaljer så mye som mulig, for å gi vertsnasjonen Qatar så lite oppmerksomhet som mulig.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen