More

  Liverpools nest beste var best

  Det var to reservepregede lag som møtte på Molineux i kveld, og for gjestende Liverpool var tirsdagens mannskap langt å foretrekke fremfor gjengen som sto stille og så Brighton spille festfotball på Amex lørdag.

  Harvey Elliott gjorde alt på egenhånd da han etter drøyt ti spilte minutter forserte fra egen banehalvdel. Den unge krølltoppen så etter hvert at Jose Sá sto i overkant langt ute, og etter et kjapt blikk på Wolves-keeperen feide han ballen opp i krysset bak portugiseren.

  Etter dette var det langt mellom de store sjansene, men Liverpool-reservene gjeninnførte i en drøy time det høye intensive presset, mens de også viste en helt annen vilje enn hva som har blitt demonstrert av rødtrøyene den siste måneden.

  Wolves satte etter hvert flere av sine viktigste brikker innpå, samtidig som Liverpool-laget begynte å gå tomme for krefter. Alltid like trygge og gode Caoimhín Kelleher ble imidlertid ikke satt på de helt store prøvene, og Elliotts tidligere scoring var nok til avansement for Klopp & Co.

  Klopp innså nok at han også i Premier League kan gi spillere som Stefan Bajcetic, Ben Doak og Caoimhín Kelleher sjansen fra start. Det kan tross alt bare gå en vei.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen