More

  Liverpool vs Manchester City – Kampanalyse, beste odds og tippetips

  Storkamp, men ikke det sedvanlige toppoppgjøret, når Liverpool søndag besøkes av regjerende mester Manchester City. Liverpool møter Manchester City til kamp i Premier League på søndag. City er fortsatt ubeseiret, og har bokført 20 scoringer fra sine siste fire ligakamper. Hjemmelaget har fått en langt tyngre start, med bare to seirer fra første åtte kamper.

  Liverpool vs Manchester City – Statistikk

  • Liverpool har ikke tapt på 8 av de siste 9 hjemmekampene
  • Liverpool har scoret i 10 av de siste 11 kampene
  • I 4 av de siste 5 kampene Liverpool spilte, scoret begge lagene
  • Liverpool har scoret i 8 av de siste 9 hjemmekampene
  • Liverpool har vunnet 4 av de siste 5 hjemmekampene
  • Manchester City har scoret i de siste 26 kampene på rad
  • Manchester City har scoret i 31 av de siste 33 bortekampene
  • Manchester City har ikke tapt på de siste 13 kampene
  • Manchester City har ikke tapt på 23 av de siste 25 bortekampene
  • Manchester City har vunnet 8 av de siste 9 kampene

  Liverpool vs Manchester City – Våre spådommer

  Liverpool vs Manchester City – Kampanalyse

  Problemene har tårnet seg opp for Klopp og Liverpool siden sesongen tok avspark. Etter åtte spilte kamper står de røde med ti innspilte poeng, og ni lag foran seg på tabellen. En så svak ligastart har ikke klubben opplevd på et tiår, og avstanden frem til tetduoen Arsenal og Manchester City er på henholdsvis 14 og 13 poeng. Som om ikke dette var nok, mistet man i forrige helgs fortjente 2-3-tap mot Arsenal både Trent Alexander-Arnold, Joel Matip og Luis Diaz med skader.

  Manchester City er ubeseiret fra sine siste fem møter med Liverpool. Fra siste to på Anfield har City plukket opp fire poeng, bare ett mindre enn de de tok fra de 17 foregående kampene borte mot merseysiderne. Og City-laget som denne helgen ankommer, er trolig bedre enn det noen gang tidligere har vært. Vel har Peps menn avgitt poeng mot både Newcastle, Villa og FCK, men de himmelblå taper ikke fotballkamper. Og da nesten uavhengig av hvem de stiller med i førsteelleveren.

  Liverpool vs Manchester City – Tidligere innbyrdes oppgjør

  Liverpool har ikke klart å slå Man City siden 2019, men det endte uavgjort 2-2 i begge forrige sesongs Premier League-møter. Den beste oddsen på at det igjen blir uavgjort er 4.25 hos bookmakerne.

  Liverpool vs Manchester City – Lagnyheter

  Liverpool kan i verste fall risikere å ha hele åtte spillere ute når de på søndag igjen skal spille kamp.

  Joel Matip, Trent Alexander-Arnold, Luis Diaz, Arthur, Curtis Jones, Kevin Stewart, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain er de åtte spillerne som mangler for Liverpool.

  Manchester City må klare seg ute Kyle Walker, John Stones og Kalvin Phillips. Ryktene om en utslitt og usikker Haaland tippes å være sterkt overdrevet.

  Liverpool vs Manchester City – Lagoppstillinger

  Liverpool vs Manchester City – Tippetips

  Liverpool er ikke til å kjenne igjen denne sesongen, og skadene på Trent, Diaz og Matip gjør ikke situasjonen lysere. Salah viste tegn på å ha våknet fra dvalen da han scoret tidenes raskeste CL-hat trick i 7-1-seieren mot Rangers, men skottene skal ikke være noen målestokk. City virker ustoppelige, og slik det har sett ut så langt vil den himmelblå lagmaskinen gli gjennom Liverpool-forsvaret som kniv i varmt smør. Det er lenge siden City var så stor favoritt før avreise Anfield.

  Over 2.5 mål fant sted åtte ganger i de seneste 10 kampene mellom disse to rivalene. Liverpool klarte å score 1.4 mål i snitt, mens Manchester City snittet på 2.4 mål pr. kamp. Det vil overraske oss om ikke det blir mange mål i denne kampen, og vi tror oppgjøret på Anfield ender med over 2.5 mål.

  Å tippe på at begge lag scorer i de siste kampene mellom Liverpool og Manchester City ville ha sikret deg en solid profitt. Begge lag har funnet nettmaskene sju ganger i deres siste 10 oppgjør. Oddsen på at begge lag scorer er 1.51 hos bookmakerne.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen