More

  Liverpool – Villarreal: Unai Emery tilbake på engelsk jord

  Liverpool er enorme favoritter før kveldens duell på Anfield, og kan hende kunne ikke fansen drømt om en bedre motstander i en semifinale i Champions League. Men, Liverpools tilhengere skal vokte seg ve og vel for å ta finalebilletten i Paris for gitt. Unai Emery er en cup-spesialist av rang, og europeiske giganter som Juventus og Bayern München har allerede havarert etter møte med den gule ubåten denne sesongen.
  – Villarreal fortjente å videre over to oppgjør mot Bayern München. De har trolig den mest suksessrike cup-manageren i fotballen i dag, så han vet hva han gjør. Unai Emery er kongen av cupene. Det er helt utrolig det han gjør, sier en imponert Liverpool-sjef, Jürgen Klopp, til engelsk presse.
  Villarreal har for lengst varslet at de ikke kommer til Anfield for å overvære balløya som turister, og engelskmennene er under et voldsomt kjør på alle fronter. Drømmen om fire titler lever fortsatt, til tross for at vi snart skriver 1. mai, og the Reds har ikke råd til å snuble ved ett eneste hinder for å holde drømmen i live.
  Det har de heller ikke gjort, så langt. 0-1-tapet mot Inter i mars, er Liverpools eneste tap i alle turneringer siden 0-1 mot Leicester 4. juledag, og tapet mot Inter hindret heller ikke scouserne i å avansere til kvartfinalen i Champions League. Nå venter Liverpools tredje semifinale på de siste fem sesongene.
  – Det er helt spesielt å få ta del i semifinalen, helt vilt faktisk. Det er en massiv kamp. Det er så mange spillere og trenere der ute, som jobber sokkene av seg i hele livet uten å være i nærheten av en semifinale, så vi er nødt til å nyte det og ta vare på øyeblikket. Kan hende undervurderte Juventus og Bayern motstanderen vår, men det finnes ingen sjanser for at vi kommer til å gå i den fella, sier Klopp videre.
  Villarreal er helt nede på 7. plass i La Liga, men er uten tap i alle turneringer på de fem siste. Unai Emerys mannskap har dessuten hatt spillefri i helgen, og ankommer dermed Anfield relativt uthvilte.
  Skader:
  Roberto Firmino er usikker med en liten fotskade, men Klopp stiller ellers fulltallig. Villarreal kjemper en desperat kamp med tiden om å få superspissen Gerard Moreno klar, mens Alberto Moreno er ferdigspilt for sesongen.
  Tipset: Liverpool vinner med ett mål til 3,85 i odds hos Coolbet
  Dette blir trolig jevnere enn mange tror, men Liverpool bør likevel gjøre akkurat nok til å få med seg en knapp ledelse til returen i Villarreal.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen