More

  Liverpool til topps

  Etter en full midtukerunde var det lørdag igjen duket for Premier League-action med seks kamper på menyen. Vi kan med en gang slå fast at det ikke ble noen god dag for favorittipperne med overraskelser i hele fem av de seks oppgjørene.

  Liverpool Til Topps
  Liverpool Til Topps 8

  Crystal Palace – Liverpool 1-2

  Liverpool har lagt seg til en god vant med at vinner på dårlige dager. Det samme skjedde borte mot Crystal Palace i tidligkampen lørdag. Vertene tok ledelsen rett før timen var spilt etter en sen VAR-sjekk, men Jordan Ayew ble så sendt i garderingen med to gule kort. Mohamed Salah utlignet nesten umiddelbart med sitt 200. mål for klubben i det som samtidig var Liverpools første skudd på mål. I 90. minutt var egypteren nest sist på ballen da innbytter Harvey Elliott sikret ny seier. På overtid fikk også Luis Diaz en scoring annullert for offside. Liverpool til topps på tabellen for minst en uke ettersom hovedrivalene fortsetter å rote.

  Liverpool Til Topps
  Liverpool Til Topps 9

  Brighton – Burnley 1-1

  Burnley med sjokkledelse rett før pause borte mot Brighton, men fikk en stri 2. omgang. Simon Adingra satt inn en meget fortjent utligning kvarteret før slutt, men Brighton klare aldri å avgjøre. Hovedæren for det må gå til en fantastisk James Trafford i Burnley-målet som vartet opp med ti redninger.

  Liverpool Til Topps
  Liverpool Til Topps 10

  Manchester United – Bournemouth 0-3

  Manchester United har vært i kjempeform i ligaen i lang tid nå og rasket i midtuken med seg det som var av priser for både manager, spiller og mål. Vi vet ikke om feiringen har vært for lang, men hjemmekampen mot Bournemouth ble en solid nedtur med sjokktap 0-3. Og sifrene kunne faktisk vært enda styggere i det som var gjestenes første seier på Old Trafford noensinne. Dominic Solanke ga Bournemouth ledelsen allerede etter fem minutter. Philip Billing og Marcos Senesi fulgte opp med nye scoringer før Luis Sinisterra fikk en fjerde scoring annullert for hands. Bruno Fernandes pådro seg et gult kort som gjør at han er suspendert når man neste helg har bortekamp mot et hovedrivalen, Liverpool til topps på tabellen i dag.

  Liverpool Til Topps
  Liverpool Til Topps 11

  Sheffield United – Brentford 1-0

  En kjempescoring av James McAtee sikret Chris Wilder sin første seier i comebacket som Sheffield United-sjef. Scoringen kom på overtid i 1. omgangen. Det holdt hele veien inn, men kunne nok blitt enda enklere hvis Brentfords Frank Onyeka hadde fått et fortjent rødt kort etter en halvtime. Merkverdig nok ba imidlertid ikke VAR dommer Stuart Attwell se nærmere på situasjonen.

  Liverpool Til Topps
  Liverpool Til Topps 12

  Wolverhampton – Nottingham Forest 1-1

  Det ryktes at Steve Cooper begynner å sitte meget uttrykt i stolen som Nottingham Forest-sjef. Tidlig ledelse borte mot Wolverhampton roet nok nervene litt, men utligningen kom etter en drøy halvtime. Det endte med poengdeling, et resultat egentlig ikke av lagene ønsket seg.

  Liverpool Til Topps
  Liverpool Til Topps 13

  Aston Villa – Arsenal 1-0

  Arsenal måtte tidligere på dagen se Liverpool til topps på tabellen. I kveldskampen lørdag hadde man sjansen til å ta tilbake 1. plassen, men bortekamp mot Aston Villa er som kjent ingen enkel oppgave for tiden. John McGinn ga vertene ledelsen allerede etter syv minutter og Kai Havertz utligning i 90. minutt ble annullert for hands. Aston Villa har dermed 15 strake hjemmeseirer og ligger nå kun to poeng bak Liverpool og tabelltoppen!

  Liverpool Til Topps Skjermbilde 2023 12 09 203010 Liverpool Til Topps
  Liverpool Til Topps 14

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen