More

  Onsdagens PL-rykter: Liverpool på desperat jakt

  Første Premier League-runde er unnagjort, en runde man lærte mye av. Bekreftelser kom på at Wolves, Everton og Tottenham trenger offensive forsterkninger, mens det også ble klart at Liverpool er i desperat behov av defensive midtbanealternativer. Måten Chelsea skar gjennom Liverpools defensiv på, var skremmende for alle med hjertet i den røde delen av Liverpool. Liverpool er derfor av klubbene som representeres i onsdagens PL-rykter.

  Tirsdagens største bekreftede overgang var så utvilsomt David Raya, som ble bekreftet klar for Arsenal. Sisteskansen har ankommet The Gunners på lån, men låneavtalen vil snart bli omgjort til permanent overgang.

  Onsdagens PL-rykter:

  Matheus Nunes

  Onsdagens Pl-Rykter, Mathues Nunes
  Onsdagens Pl-Rykter, Matheus Nunes

  *Liverpool kom til kort i jakten på både Moises Caicedo og Romeo Lavia, da begge spillerne ble snappet opp av Chelsea. Jakten fortsetter, og øverst på ønskelista nå skal Fulhams Joao Palhinha og Wolverhamptons Matheus Nunes stå. Begge vil koste dyrt, men duoen er også umiddelbart rede til å levere varene i Premier League. Cheick Doucoure (Palace) skal også fortsatt være et alternativ.

  Florentino Luis

  Onsdagens Pl-Rykter, Florentino Luis
  Onsdagens Pl-Rykter, Florentino Luis

  *Nottingham Forest har brukt sommeren til å rydde i en overbefolket stall, og langt flere har forsvunnet ut enn hva som er hentet inn. Nå sies skogvokterne å ha sendt bud på Benficas midtbanespiller Florentino, et bud som skal være avslått.

  Kevin de Bruyne

  Onsdagens Pl-Rykter, Kevin De Bruyne
  Onsdagens Pl-Rykter, Kevin De Bruyne

  *Kevin de Bruyne vil trolig bli operert for sine lyskeproblemer, og antas å være ute av spill for resten av året. Manchester City-boss Pep Guardiola vurderer nå å hente en erstatter, selv om både Mateo Kovacic og Kalvin Phillips står klare til å ta rolen.

  -Vi vet fortsatt ikke om operasjon er det rette, men noen måneder på sidelinjen blir det uansett. Om vi skal hente inn en erstatter vet vi fortsatt ikke. Vi får se, sier Guardiola ifølge engelsk presse.

  Wilfried Gnonto

  Onsdagens Pl-Rykter, Wilfried Gnonto
  Onsdagens Pl-Rykter, Wilfried Gnonto

  *Everton har allerede fått avslag på to bud for Wilfried Gnonto, men et tredje bud på Leeds-vingen sies nå å være på vei. Everton hentet mandag Jack Harrison på sesonglangt lån fra samme klubb, og mest av alt haster det nok nå med å få på plass en spiss som kan ta seg av innleggene som kommer fra siden.

  Fabio Silva

  Onsdagens Pl-Rykter, Fabio Silva
  Onsdagens Pl-Rykter, Fabio Silva

  *Wolverhampton var Premier League-rundens største positive overraskelse, til tross for det ufortjente nederlaget på Old Trafford. Prestasjonen var likevel av en slik karakter at nyansatte Gary O’Neill kan få støtte i innspurten av overgangsvinduet. Fabio Silva var tippet å forsvinne ut på nytt lån, men O’Neill skal nå ha gitt beskjed om at han vil beholde portugiseren. Celtic skal samtidig være interessert i Daniel Podence, mens Matheus Nunes altså står på blokka i Liverpool. De neste to ukene vil bli spennende i Wolves.

  Eberechi Eze

  Onsdagens Pl-Rykter, Eberechi Eze
  Onsdagens Pl-Rykter, Eberechi Eze

  *Chelsea har aktivert utkjøpsklausulen på Crystal Palace-ving Michael Olise, og for 35 millioner pund virker nok en støttespiller å være på vei bort fra The Eagles. Wilfried Zaha har allerede reist til Galatasaray (som møter Molde i play off til Champions League). Og flere støttespillere kan forlate Palace. Eberechi Eze skal nemlig være sterkt ønsket i Tottenham.

  Hugo Lloris

  Onsdagens Pl-Rykter, Hugo Lloris
  Onsdagens Pl-Rykter, Hugo Lloris

  * Guglielmo Vicario var alt annet enn pålitelig i sin Premier League-debut for Tottenham, men hovedstadsklubben virker uansett klare til å la veterankeeper Hugo Lloris reise. Lazio skal allerede ha innledet forhandlinger om den 36-årige verdensmesteren.

  Harry Maguire

  Onsdagens Pl-Rykter, Harry Maguire
  Onsdagens Pl-Rykter, Harry Maguire

  *Manchester United er gjennom de siste fem årene klubben som netto har brukt desidert mest penger i Premier League, og Erik Ten Hag vet utmerket godt at spillere også må selges om flere nå skal kunne hentes inn.  United er klart bedre på kjøp enn salg, og Harry Maguire, Anthony Martial, Scott McTominay og Brandon Williams er av dem som er overmodne for å finne seg ny arbeidsgiver. Maguire virket på vei til West Ham, men londonerne trakk seg denne uken fra avtalen – grunnet sommel i Manchester.

  Tim Krul

  Onsdagens Pl-Rykter, Tim Krul
  Onsdagens Pl-Rykter, Tim Krul

  *Luton har lenge jaktet en ny sisteskanse, i tillegg til Thomas Kaminski som tidligere denne måneden ble hentet fra Blackburn Rovers. Asmir Begovic virket lenge å bli signert, men 36-åringen havnet til slutt i Queens Park Rangers. Nå virker ett år yngre Tim Krul å bli den som skal være backup for Kaminski. En avtale med Norwich om burvokteren ryktes å være nær ferdigforhandlet.

  Aleksandar Mitrovic

  Onsdagens Pl-Rykter, Aleksandar Mitrovic
  Onsdagens Pl-Rykter, Aleksandar Mitrovic

  *Serbiske Aleksandar Mitrovic har gjennom hele sommeren blitt linket med en overgang til Saudi-Arabia, og pengesterke PIF sies nå å ha kommet med bud pålydende 47 millioner for den 28-årige storscoreren. Spilleren selv sies å være svært interessert i å gå over i pensjonistenes rekker.

  Mo Salah

  Onsdagens Pl-Rykter, Mo Salah
  Onsdagens Pl-Rykter, Mo Salah

  *Mo Salah virket regelrett rasende da han søndag ble byttet ut på Stamford Bridge. Da tok det kun kort tid før ryktene om en overgang til Saudi også for egypteren ble lansert. Salah har blitt 31 år, og Liverpools best betalte spiller begynner da også å nærme seg moden for en overgang til pengeligaen. Alisson Becker ble også gjennom tirsdagen ryktet å være på vei til ørkenen, men Liverpool-keeperen har siden bekreftet at han ikke har noen planer om å forlate Premier League-klubben.

  Dean Henderson

  Onsdagens Pl-Rykter, Dean Henderson
  Onsdagens Pl-Rykter, Dean Henderson

  *Tidlig i overgangsvinduet virket det å være bare et tidsspørsmål før Manchester United-keeper Dean Henderson var tilbake på nytt lån i Nottingham Forest, men 26-åringen virker nå å bli værende på Old Trafford. Forest hentet nylig Matt Turner fra Arsenal, og Turner imponerte da han i helgens fikk sin debut.

  Kieran Tierney

  Onsdagens Pl-Rykter, Kieran Tierney
  Onsdagens Pl-Rykter, Kieran Tierney

  *Arsenal skaffet seg tirsdag signaturen til sisteskanse David Raya, men Mikel Arteta må nå også selge for å balansere budsjettet. Kieran Tierney er av dem som kan forsvinne ut, og Newcastle står klare til å betale de 30 pundmillionene som kreves.

  Marcos Acuna

  Onsdagens Pl-Rykter, Marcos Acuna
  Onsdagens Pl-Rykter, Marcos Acuna

  * Nicolo Zaniolo antas å bli presentert som ny Aston Villa-spiller i løpet av dagen, men Unai Emery er fortsatt ikke fornøyd. Birmingham-klubben meldes også interessert i Sevilla-forsvarer Marcos Acuna. Villas behov for nye ansikter har tatt seg opp etter skadene på Alex Moreno, Tyrone Mings og Emiliano Buendia.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen