More

  Liverpool scoret 4 og vant fortjent

  To kamper på Premier League-menyen søndag, og ballet åpnet i stålbyen. Sheffield United ligger helt sist på tabellen, og veien frem til ny kontrakt virker lang. Det var uansett håp om poeng mot et redusert West Ham-lag, og poeng skulle det bli. Om enn i siste liten.

  Rekord

  Oli McBurnies 2-2-scoring kom nemlig i 103. spilleminutt, og aldri tidligere har det blitt scoret et senere mål i Premier League. Scoringen kom imidlertid på et straffespark som ble dømt i 98. spilleminutt, og grunnet til at det varte og rakk var at West Ham-keeper Areola i straffesituasjonen skadet seg og måtte bytte med Fabianski før ellevemeteren skulle tas.

  Liverpool Scoret 4 Og Vant Fortjent Mcburnie Liverpool
  Rekordscoring: Oli Mcburnie Skrev Seg Inn I Historiebøkene

  West Hams 2-1-scoring kom også fra straffemerket, og gjestene virket på god vei mot tre poeng etter James Ward-Prowses scoring fra ellevemeteren. Det ble imidlertid unødvendig dramatisk da både hjemmelagets Rhian Brewster og gjestenes Vladimir Coufal så rødt, før altså McBurnie sørget for poengdeling.

  Prøv Tipsbladet i 4 uker for bare 5 kroner!

  Fortjent Liverpool-seier

  Bournemouth flyr høyt, og var stinne av selvtillit før de i dag fikk besøk av ligalederen. Hjemmelaget gikk da også rett i strupen på Liverpool, dog uten å skape all verdens muligheter.  Det var målløst til pause, men bare spilt tre minutter av andreomgangen før det ble nettsus. På pasning fra Diogo Jota leverte Darwin Nunez en overraskende kald og behersket avslutning, som føyk inn i Cherries-keeper Netos venstre hjørne.

  Darwin Nunez, Liverpool
  Ligaleder: Darwin Nunez Bidro Med To Scoringer Da Liverpool Enkelt Tok Seg Av Bournemouth

  Etter 1-0-scoringen var det aldri tvil om hvor poengene skulle havne, og Jota ble hovedpersonen. Portugiseren gjorde 2-0 på pasning fra innbytter Gakpo, før han etter en ufrivillig skuddfinte pyntet ytterligere på resultatet. På overtid ble også Nunes tomålsscorer, da han på lekkert vis skled inn et strøken legg fra Joe Gomez.

  Liverpool var klart best, vant fortjent, og trygger plassen på toppen av Premier League-tabellen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen