More

  Liverpool kollapset mot Real Madrid

  De regjerende Champions League-mesterne ble altfor sterke.

  Det var knyttet stor spenning til den første åttedelsfinalen mellom forrige sesongs finalister Liverpool og Real Madrid tirsdag kveld. Liverpool var ute etter revansje for det sviende nederlaget i finalen i mai, og alt så meget lyst ut da Darwin Núñez og Mohamed Salah sendte engelskmennene til himmels med 2-0-ledelse etter et snaut kvarter. Núñez med en helfrekk avslutning etter bare tre minutter, og Mo Salah var våken da Thibaut Courtois rotet det ordentlig til for seg selv ti minutter senere. Da våknet villdyret fra Madrid.

  Vinícius Júnior scoret et praktmål, før samme mann på heldig vis utnyttet en keepertabbe fra normalt så solide Alisson Becker, og dermed stod det 2-2 til pause. Og etter hvilen fortsatte Madrid der de slapp fra førsteomgangen. Éder Militão sendte gjestene opp i 3-2-ledelse like etter pause, før Karim Benzema doblet ledelsen via en ulykkelig Joe Gomez.

  Liverpool ble mer og mer desperate på å spille seg inn i oppgjøret igjen, og dermed fikk Real Madrid stadig mer rom og enklere arbeidsvilkår på den tilsynelatende glatte gressmatta på Anfield. Samme mann, Benzema, var betraktelig mer overbevisende da han feide ballen i hjørnet og opp til 5-2 for de regjerende Champions League-mesterne. Resten av kampen ebbet ut. Real Madrid var godt fornøyde med tremålsledelse før returen på Santiago Bernabéu, mens de helrøde fra Merseyside aldri maktet å sette i gang en ordentlig sluttspurt, og det endte 2-5 på Anfield.

  Dermed er alt håp om avansement til kvartfinalen mer eller mindre ute for Liverpool sin del, som nå kan konsentrere seg fullt og helt om å prøve å sikre fjerdeplassen i Premier League og nye tak i Europas ypperste prestisjeturnering neste sesong. Real Madrid reiser hjem til den iberiske halvøya stinne av selvtillit før helgens Derbi Madrileño.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen