More

  Liverpool-dobbel

  Virgil van Dijk og Joe Gomez er langtidsskadet, mens skadeforfulgte Joel Matip i kveld også ble bekreftet å miste resten av sesongen med en ankelskade. 
  Dette har ført til at Liverpool gjennom det meste av sesongen har vært nødt til å bruke midtbanespillere i midtforsvaret. Noe måtte gjøres, og på Deadline Day har den regjerende mesteren hentet, ikke én, men to nye midtstoppere.

  Ben Davies er hentet på permanent avtale fra Preston North End, mens tyrkiske Ozan Kabak er hentet på lån ut sesongen fra Schalke. Hva gjelder sistnevnte 20-åring har Liverpool også skaffet seg opsjon på kjøp for £18 millioner etter endt sesong.
  25-årige Davies hadde bare halvåret igjen av kontrakten på Deepdale, og ble dermed en billig mann for Klopp & Co. Overgangssummen oppgis til £1,6 millioner.

  Begge spillerne ble bekreftet klare mandag kveld. Liverpool sender også Takumi Minamino på lån til Southampton. Denne avtalen er i skrivende stund ikke bekreftet, men partene skal være enige og en bekreftelse antas å komme før deadline.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen