More

  Liverpool bekrefter ny sportsdirektør

  Fra Bournemouth til Liverpool.

  En æra går mot slutten i Liverpool. Jürgen Klopp trer av som manager etter nesten ni, særs vellykkede år på Merseyside. Jakten på tyskerens arvtaker er i full gang, men i dag har Liverpool fått på plass en annen viktig brikke i systemet – sportsdirektøren.

  PRØV TIPSBLADET I FIRE UKER FOR FEM KRONER

  Kjenner hverandre godt

  Richard Hughes annonserte tidligere i mars at han gir seg i samme stilling i Bournemouth ved sesongslutt. Liverpool har også ansatt sin tidligere sportssjef, Michael Edwards, som “CEO of Football” – sjefen over sportssjefen. Edwards og Hughes går 20 år tilbake, og duoen kjenner hverandre godt, både profesjonelt og privat. Derfor var det ingen videre overraskelse at Edwards gikk for den nåværende Bournemouth-direktøren, i jakten på Liverpools neste sportsdirektør. Edwards trer inn i stillingen 1. juni.

  – Sammen med Michael og folkene som allerede er på plass, blir det min jobb å ta gode avgjørelser. Det er det denne jobben egentlig handler om – ta gode avgjørelser som forsterker muligheten for å ha et lag som vinner og begeistrer supporterne. Dette har Liverpool lykkes med i lang tid, og alle kan se utbyttet de har fått. Folk snakker rettmessig om klubbens rike historie og fortid, men det er nuet og fremtiden som virkelig trigger meg, sier Liverpools kommende sportssjef til klubbens hjemmesider.

  Trio trenger nye avtaler

  Liverpool
  Liverpool Bekrefter Ny Sportsdirektør 2

  Det er ventet at Richard Hughes skal få sitt ord med i laget når scouserne skal velge sin siste manager, og ønskelisten toppes fremdeles av Bayer Leverkusens Xabi Alonso. På Merseyside håper man at det vil øke sjansene å få tak i spanjolen, siden det var nettopp Hughes som hentet Andoni Iraola til Bournemouth, manageren med samme agent som Xabi Alonso. I tillegg til ny manager, vil det haste for Hughes å få på plass nye kontrakter for Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk og Mohamed Salah – alle har avtaler som løper ut etter sesongen 2024/25.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen