More

  Lingard kan bli skogvokter

  Nottingham Forest skal ifølge avisa The Guardian ha tilbudt Jesse Lingard en lukrativ kontrakt for å slutte seg til skogvokterne. 29-åringen ble frigitt av Manchester United tidligere i sommer, og David Moyes har jobbet aktivt gjennom hele sommeren for å hente ham tilbake der han tilbrakte andre halvdel av 2020/21-sesongen på lån.
  Lingards lønningskrav skal imidlertid ha blokkert en overgang til West Ham enn så lenge, men nyopprykkete Forest står klare med vidåpent sjekkhefte for å tilby ham opp mot de £180 000 i uka han ønsker seg. West Ham ventes likevel ikke å være ute av dansen, mens på City Ground frykter de at the Hammers fortsatt kan lande den offensive midtbanespilleren. Lingard skal også være ønsket av Everton, Leicester, Newcastle og Tottenham.
  Venter fortsatt
  Brightons Reda Khadra har ventet en god stund på å få låneovergangen til Sheffield United, og ifølge Blades-boss Paul Heckingbottom må midtbanespilleren vente enda litt til. Heckingbottom tror imidlertid overgangen vil gå i orden før eller senere, til tross for at både Hertha Berlin og Blackburn har vist interesse for Brighton-spilleren. 
  Kan bli Brentford-spiller
  Ben Mees kontrakt med Burnley gikk ut etter sesongslutt, og partene ble enige om å gå til hver sitt. Det kan bli til Brentfords fordel, som er ute etter å forsterke midtforsvaret. The Telegraph melder i dag at Bees ønsker seg 32-åringens tjenester, og midtstopperen selv kunne mer enn gjerne ønske seg å bli værende i Premier League. 
  Ønsket i Serie A
  Det har vært et vell av nye spillere inn Tottenhams stadionporter denne sommeren, og hele seks signeringer har funnet veien til den liljehvite delen av Nord-London. Men, Antonio Conte må trolig også sende noen på dør, og Serie A-giganten AC Milan skal stå klare til å ta imot 23-åringen med åpne armer. Forrige sesongs vinner av Scudettoen jobber hardt for å stå i stand en sesonglang leieavtale, med opsjon på kjøp etter endt sesong.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen