More

  Lillestrøm – Kristiansund

  Lillestrøm – Kristiansund
  Åråsen
  Lørdag kl. 18:00
  TV: Eurosport Norge
  Odds:
  H: 1,96
  U: 3,75
  B: 3,95
  Odds fra Unibet.
  Vårt Tips: B
  Helgens serierunde sparkes i gang på Åråsen der Lillestrøm tar imot Kristiansund. Etter en fremragende første halvdel av sesongen, har hjulene begynt å falle litt fra hverandre for Lillestrøm. Tre tap på de fire siste har sendt romerikingene ned på sjetteplass på tabellen, men fremdeles er LSK langt foran skjemaet de ble gitt før sesongstart. Til tross for de siste tapene, har kanarienes målkonge Thomas Lehne Olsen fortsatt å bøtte inn mål, og LSK-kapteinen er oppe i 19 fulltreffere i serien i år. 
  Hans tidligere personbeste er 12 seriemål fra 2018, og har dermed allerede smadret sin personlige rekord. 30-åringen håper selvsagt på nye fulltreffere i dag, men får ikke enkle arbeidsvilkår mot Kristiansund, som sakte, men sikkert, har fått gull i sikte.
  – Vi trenger absolutt å vinne. Prestasjonene på Åråsen i de to siste hjemmekampene har vært for dårlig. Vi må opp på et helt annet nivå hvis vi skal få med oss noe i den kampen på lørdag. Her gjelder det bare å være skjerpet, sier Thomas Lehne Olsen til klubbens hjemmesider.
  Fire seirer på de fem siste har tatt KBK helt opp i ryggen på teten, og før helgens runde er nordmøringene bare seks poeng unna ledende Bodø/Glimt. Kristiansund har også i år motbevist skeptikerne, og i år var beskjeden at de ikke kunne hevde seg i toppen grunnet en manglende toppscorer. Kristiansunds ledende målscorere denne sesongen, Bendik Bye og Snorre Strand Nilsen har bare fem fulltreffere på samvittigheten, men har Eliteseriens nest gjerrigste forsvar å stole på.
  Kristiansund har vist en fenomenal evne til å vippe jevne kamper i sin favør denne sesongen, og vi synes 3,95 absolutt er tilstrekkelig godkjent til å prøve oss på B´en.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen