More

  Leyton Orient nærmer seg opprykk

  Mens det i bunnen ble en ny dramatisk ettermiddag i League Two

  Richie Wellens retur til Salford fikk mye plass i vår preview, med rette. Hans Leyton Orient viste hvordan man effektivt sikrer seg tre poeng i tøffe kamper etter to mål i førsteomgang i oppgjøret som endte 2-0 til serielederne. Ruel Sotiriou og George Moncour økte Orients rekke til elleve kamper uten tap og nå har serielederne en luke på ti poeng ned til fjerdeplassen, med en kamp til gode på både Northampton og Carlisle. Opprykket er dermed nesten i boks med seks kamper igjen å spille for de fleste lagene. Salford er nå utenfor play off etter dagens tap. Mansfield klatret forbi da de snudde 0-1 til 4-2 borte mot Swindon.

  I bunnen tok Harrogate og Colchester bare et poeng i sine oppgjør mot Wimbledon og Stevenage. Dermed er de for fult innblandet i kampen om nedrykk. Crawley som ligger over streken på bedre målforskjell spilte 0-0 hjemme mot Bradford og har nå mistet initiativet i bunnen. For Hartlepool flyr videre under deres nye manager John Askey og tok i dag en ny råsterk seier da de knuste Grimsby 4-1 på bortebane. Dan Kemp ble den store helten med hele tre scoringer for Pool som avgjorde oppgjøret med tre scoringer på åtte minutter i andreomgang.

  Rochdale har heller ikke gitt opp. For andre hjemmekamp på rad scoret de fire mål da Walsall ble knust 4-2. Det er hele syv år siden forrige gang Rochdale scoret fire eller fler i to strake hjemmekamper. Også den gang var motstanderne Swindon og Walsall. Med seks kamper igjen har de nå plutselig spist opp halve forspranget og ligger nå bare seks poeng bak trygg grunn.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen