More

  Lewandowski nærmer seg Barça

  I alle fall om en skal tro rapportene som har spredt seg som ild i tørt gress denne lørdagsmorgenen. Det har vært kjent en stund at Robert Lewandowski ønsker seg nye utfordringer, og aller helst ønsker han å være med på å gjenreise Barcelona til gammel storhet.
  Nå kan det virke som han er i ferd med å få ønsket sitt oppfylt. Den tyske tittelgrossisten har akseptert et bud på £42,5 millioner for den 33 år gamle superspissen. Lewandowski har vunnet Bundesliga hver eneste sesong med Bayern etter at han ankom klubben i 2014, og scoret spinnville 238 mål på 253 kamper. Det er ventet at Lewandowski blir klar for Barça i løpet av helgen.
  Spiss til West Ham
  I går var det forsvarsspillerne som dominerte ryktebørsen, men i dag har spissene tatt over oppmerksomheten igjen. David Moyes ønsker forsterkninger og konkurransetil Michail Antonio på topp i West Ham, og har pekt seg ut Chelseas Armando Broja. The Blues har mottatt et bud på £25 millioner for den albanske landslagsspissen som var et av Southamptons få lyspunkter da han var der på lån forrige sesong. The Hammers ønsker seg også Lilles midtbanespiller Amadou Onana, og skal ha lagt inn et bud på €38 millioner.
  På vei til Championship?
  Sheffield United har allerede vært aktive på overgangsmarkedet denne sommeren, og fått i stand handelen. Nå kan en femte være på vei, fra Brighton i Premier League. Midtbanespilleren Reda Khadra skal være ønsket på lån på Bramall Lane kommende sesong.
  Tilbake til Serie A
  Den italienske spissen Mauro Icardi har på ingen måte vært noen suksess i PSG, og ønsker seg hjem til Serie A. Den nyopprykkete klubben Monza kan overraskende nok bli hans neste stoppested. Icardis kone, Wanda Nara, er også spissens agent, og har vært i samtaler med klubben om en overgang. Icardi scoret fem mål på 30 kamper for PSG forrige sesong.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen