More

  Lewandowski er Barcelonas største prioritet

  Barcelona har knapt penger til å registrere nye spillere, men det hindrer ikke klubbens regnskapsførere å bruke kreativiteten til å finne ut av hvordan man skal sprøyte friskt kapital inn i klubben.

  Frenkie de Jong er en spiller som nevnes hyppig til å bli ofret for å få nye spillere inn, og en rekke kommersielle avtaler rades opp for å få råd til forsterkninger.

  Ifølge Mundo Deportivo har Barcelona hele syv spillere på blokka som de ønsker å hente til Camp Nou. Øverst av dem alle på lista er Robert Lewandowski. Polakken har hatt noen fantastiske sesonger i Bayern München, men ønsker seg nå vekk fra Bayern i jakten på nye utfordringer. Barcelona er hans foretrukne neste stoppested, og katalanerne står klare til å ta ham imot med åpne armer.

  Spissen har vært på Barcelonas radar noen uker nå, og La Liga-gigantene ønsker å få på plass ham før de går videre til sine neste transferobjekter. Ifølge Mundo Deportivo er Barca klar over at de må ut med nærmere €40 millioner i overgangssum og en heftig toårsavtale for å få sin mann.

  Men, sommerhandelen stopper ikke der. Cesar Azpilicueta, Marcos Alonso, Jules Koundé, Bernardo Silva og Raphinha kan alle ikle seg blått og rødt kommende sesong, hvis ledelsen i Barcelona får det som de vil. Akkurat det virker et stykke unna å være sannsynlig i øyeblikket, men bli ikke overrasket om de får kloa i Lewandowski.

  Lewandowski Er Barcelonas Største Prioritet Haaland Femmer 1
  Lewandowski Er Barcelonas Største Prioritet 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen