More

  Leicester sparer på kreftene

  Leicester City er innstilt på å gjøre oppholdet i The Championship kortest mulig, og etter elleve ligarunder ser det mer enn lovende ut for The Foxes. Lørdag ble Stoke slått 2-0 på King Power Stadium, og Premier League-mesteren fra 2016 har dermed vunnet ti av sine første elleve kamper i The Championship.

  Les også: Wayne Rooney på vei til Birmingham

  Mer i vente

  Manager Enzo Maresca har ikke bare ledet Leicester til topps på tabellen, men også til ti poengs forsprang til nærmeste lag utenfor direkte opprykksplass. Mange mener det nå bare er Leicester selv som kan stoppe The Foxes å sikre direkte opprykk, men Maresca har alt annet enn brukt alle verktøy eller kjørt spillerne i senk i sesonginnledningen.

  Harry Souttar, Leicester
  Sesongdebut: Harry Souttar Fikk Lørdag Sin Første Ligakamp Fra Start

  Lørdag ble Harry Souttar 22. Leicester-spiller som har startet en Championship-kamp denne sesongen, og faktisk er det bare tabelljumbo Sheffield Wednesday som har hatt flere ulike spillere i startoppstillingen denne sesongen. Og flere kan det bli, når spillere som Marc Albrighton, Tom Cannon og Patson Daka er av dem som fortsatt ikke har fått startplass denne sesongen.

  Redusert risiko

  Leicester, Jamie Vardy
  Foxes-Legende: Jamie Vardy (37) Bidrar Fortsatt

  Marescas rullering gir naturlig minsket risiko for utmattelse og påfølgende skadeproblemer, samtidig som alle i troppen blir værende på tå hev – vel vitende om at det ikke deles ut klippekort. Selv på siste trening før kampdag gis det 100 %, da Foxes-bossen har gjort det til en vane å ikke annonsere startelleveren før noen få timer før avspark. Det gjelder også spissplassen, hvor Jamie Vardy (510 minutter) og Kelechi Iheanacho (480 minutter) så langt har delt på oppgavene – mens Patson Daka fortsatt ikke har vært i spill.

  Leicester setter rekorder

  Leicester
  Chanpionship-Rekord: The Foxes Er På Vei Tilbake Til Rampelyset

  Kelechi Iheanacho og innbytter Jamie Vardy scoret hvert sitt mål da Stoke ble slått lørdag, og Leicester City tangert da samtidig en Championship-rekord. Sheffield United (2005-2006) er da eneste klubb som har nådd 30 poeng like raskt som Leicester. Med poeng mot Swansea i første kamp etter landslagspausen vil Leicester ha levert den beste sesonginnledningen av en Championship-klubb siden ligaen skiftet navn for 19 år siden.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen