More

  Leicester – Everton: 2 i trøbbel

  Leeds og Nottingham røk begge på tap i helgen, og da er det gyllen mulighet for Leicester og Everton i kveld. En eventuell vinner på King Power Stadium vil klatre opp på trygg plass, og en vinner skal det være gode muligheter for å få. Kun 2 av lagenes siste 15 innbyrdes har nemlig endt uavgjort.

  Leicester – Everton: 2 I Trøbbel King Power Stadium Leicester,Everton,Oddstips
  2 I Trøbbel: Leicester Og Everton Er Begge Under Streken Før Kveldens Batalje På King Power Stadium

  Leicester – Everton
  King Power Stadium
  Mandag 21.00

  Jamie Vardy har hatt en tung sesong, men veteranen kan likevel ende opp som redningsmann når Leicester jakter ny Premier League-kontrakt. Onsdag kom spissen på banen med 20 minutter igjen på klokka, og etter bare 10 minutter på banen scoret han målet som ga et svært viktig poeng. Skaden på Kelechi Iheanacho gjør Vardy enda viktigere i innspurten. Kampen mot Everton blir en sekspoenger, men fortsatt har The Foxes kamper mot lag som Liverpool og Newcastle igjen på programmet. I tillegg til Iheanacho er The Foxes uten James Justin, Ricardo Pereira, Ryan Bertrand og Jannik Vestergaard, Jonny Evans er tilbake i trening etter sykdom. Vant forrige hjemmekamp, men har ikke vunnet to strake hjemme på over ett år.

  Everton viste vilje og glød foran et støttende Goodison, men dette var ikke nok mot et høytflyvende Newcastle. Med kvarteret igjen å spille av torsdagens kamp sto det 0-3, og da valgte Toffees-fansen å strømme mot utgangen. Noen snudde i døra da Dwight McNeil skrudde en corner i mål til 1-3, men da Newcastle sekunder senere gjorde 1-4 var det jamt slutt. Har ikke vunnet noen av sine siste 14 bortekamper (og kun 2 av siste 32), og 9 av de 14 har laget gått målløse av banen. Andros Townsend og Ruben Vinagre er fortsatt uaktuelle, en Mason Holgate er tilbake etter suspensjon. Seamus Coleman har mistet siste tre kamper, og er usikker også i kveld.

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 1,97

  U: 3,45

  B: 3,70

  Tips: H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen