More

  Leeds – Liverpool

  Leeds – Liverpool
  Elland Road
  Søndag 17.30
  TV: TV2 Premium
  Odds:
  H: 4,62
  U: 4,20
  B: 1,77
  Vårt tips: B

  Søndagens oppgjør på Elland Road virket lenge å skulle bli en amputert affære, da hjemmelagets Raphinha og Liverpool-trioen Alisson, Firmino og Fabinho alle ble satt på sidelinjen av FIFA og det brasilianske fotballforbundet.
  Natt til lørdag ble det imidlertid nøstet opp i problemene, og kvartetten har nå få grønt lys for spill på Elland Road. Firmino blir uansett ikke å se, da angriperen sliter med skade.
  Marcelo Bielsa og Leeds gjorde et flott comeback i Premier League, men har ikke helt funnet fotfeste denne sesongen. Sesongåpnet med stygt 1-5-tap på Old Trafford, før det deretter har blitt ett poeng mot både Everton og Burnley. Daniel James er siden hentet fra Manchester United, og lynvingen antas å få sin debut søndag. Stuart Dallas, Junior Firpo og Mateusz Klich meldes også klare for spill. Leeds ga Liverpool kamp til døra i begge kampene forrige sesong, men det er nå over 20 år siden man tok full pott mot søndagens gjester.
  Liverpool sesongåpnet med oppskriftsmessige seirer mot Norwich og Burnley, før det endte 1-1 mot tittelutfordrer Chelsea på Anfield forrige helg. Chelsea var best mens begge lag var fulltallige, og Klopps menn lyktes ikke å utnytte overtallet etter Reece James’ røde kort. Er nå uansett ubeseiret fra siste 13 ligakamper, og Mo Salah fortsetter å levere varene. Egypteren står med 99, og kan søndag bli andre (Drogba) afrikaner som runder 100 Premier League-scoringer. Firmino er som nevnt ute av kampen på Elland Road, mens Harvey Elliot og James Milner er usikre.
  Leeds har ikke imponert i innledningen, mens Liverpool har vunnet syv av de siste åtte, og alle de siste fire, på bortebane. Coolbet tilbyr 1,77 på borteseier, og vi iler til lukene.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen