More

  Leeds – Liverpool

  Minimum to scoringer i alle Premier League-kamper denne helgen, også da Arsenal og Manchester United var i aksjon på hvert sitt hold i går. Ingen grunn til å tro på færre nettkjenninger i kveld. Siste tre kamper mellom Leeds og Liverpool har gitt totalt tolv scoringer. Ingen har sluppet inn flere bortemål i 2023 enn Liverpool, mens det har vært totalt 24 scoringer i Leeds Uniteds siste fem Premier League-kamper. Forrige helg endte det 1-5 hjemme mot Crystal Palace.

  Leeds – Liverpool
  Elland Road
  Mandag 21.00

  Etter to seirer fra siste tre kamper virket Leeds på vei mot trygg grunn, men det er jo da veldig Leeds United å gå hen og tape bunnoppgjøret hjemme mot Palace med 1-5. Sågar etter å ha ledet 1-0 i en førsteomgang man kontrollerte i 44 minutter. Dette var første gang siden 1991 man slapp inn fem på eget gress i toppdivisjonen, og å gjøre det i et viktig bunnoppgjør ble alt annet enn godt mottatt av fansen. Elland Road var nær tømt da Palace satte inn sitt femte. Leeds er eneste lag som har slått Liverpool på Anfield denne sesongen, men 20 av 29 poeng er tatt hjemme på Elland Road.  Max Wöber, Tyler Adams og Stuart Dallas er skadet.

  Liverpool er ikke særlig mindre ustabile enn Leeds. Slapp inn to mål hjemme mot Arsenal før man våknet, og en formidabel sluttspurt rakk ikke lenger enn til ett poeng. Ingen av siste fem kamper er vunnet, og på bortebane har Liverpool (3) vunnet færre kamper enn tabelljumboene Leicester (4) og Southampton 4). Champions League-toget har forlatt stasjonen, og da er det vel egentlig bare å unngå også annet europacupspill, som fører til tidkrevende turnevirksomhet i utkant-Europa gjennom neste sesong. Stefan Bajcetic, Naby Keita og Calvin Ramsay er skadet. Luis Diaz er omsider skadefri og kampklar. Konate og Alisson har stått over treninger, men meldes klare til kamp.

  Dette blir litt bingo, da man sjelden vet hva man får av verken Leeds eller Liverpool. 1,55 på at begge lag scorer er imidlertid greit betalt, mens Leeds-ledelse til pause og Liverpool-seier til slutt også er et scenario man kan se for seg – til 18 ganger pengene.

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 4,50
  U: 4,10

  B: 1,60

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen