More

  Lech Poznan – Bodø/Glimt: Kan nordlendingene triumfere?

  Spennende returoppgjør i Polen.

  • Lech Poznan – Bodø/Glimt
  • Torsdag kl. 21:00
  • Stadion Poznan, Poznan

  Etter 0-0 i første oppgjør på Aspmyra, har Bodø/Glimt en vanskelig jobb foran seg i kveldens returoppgjør i Poznan.

  Bodø/Glimt hadde mesteparten av ballinnehavet i det første møtet på Aspmyra for en uke siden, men det var polakken som skapte de beste sjansene. I kveld kan Kjetil Knutsen stille med en enda litt skarpere Amahl Pellegrino enn tilfellet var forrige torsdag. “Pelle” har slitt med en skade siden sesongslutt i fjor, og har på langt nær samme kamp- og treningsgrunnlag som lagkameratene. Angriperen starter trolig kveldens oppgjør, og har brukt både forrige ukes kamp mot Lech Poznan og den siste treningsuken til å stille enda skarpere til i kveld.

  – Jeg har fått en del ekstra økter på feltet, og føler at formen blir bedre for hver uke som går. Det vil være å ta i å si at jeg er 100 prosent, men jeg har fått vanvittig bra hjelp av det fysiske teamet. At jeg er på beina allerede, er fordi jeg har et bra team rundt meg, bedyrer Pellegrino på pressekonferanse før kveldens oppgjør.

  Sjefen hans, Kjetil Knutsen, ergrer seg over at laget hans ikke klarte å vinne den første kampen mot Lech Poznan, men Knutsen har de siste sesongene blitt kjent for sin urokkelige tro på lagets spillestil. Han har ikke vært vant med å ta høyde for motstanderen på banen, ei heller i kveld.

  – Vi var forberedt inn til den første kampen, men vi må ta læring inn i den kommende kampen. Vi vet at vi spiller mot et veldig godt lag, men samtidig vet vi at vi har kvaliteter. Vi kommer til å være oss selv, og det viktigste er at Bodø/Glimt er Bodø/Glimt, mener Knutsen.

  Og mens Bodø/Glimt har benyttet den siste uken på treningsfeltet, var kveldens motstander i aksjon i ligaen i helgen. Der tapte de overraskende 1-2 hjemme mot Zagłębia Lubin, og det var deres fjerde tap på de siste ti hjemmekampene. Det viser for Bodø/Glimt at det er muligheter i kveld.

  Tipset

  • Uavgjort
  • Odds: 3,15 hos Norsk Tipping

  Vi tror dette blir intenst oppgjør, som ikke har noen klar favoritt. Vi står over spill her, men utgangstipset blir U, og dermed ekstraomganger i Polen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen