More

  League Two med hengekamper til besvær

  Kveldens kamper i League Two er så avgjørende for hvordan sesongen ender. Se bare her.

  Stockport, Wrexham og Milton Keynes gjorde rent bord i helgen med trepoengere, men for Mansfield ble det et braktap hjemme mot Crawley. Skal Nigel Clough og hans mannskap for endte året på rad kaste bort opprykket fra League Two på tampen? Her er en rask kikk på kveldens kamper og hvor ufattelig viktige de kan være for både opprykk, play off og nedrykk.

  Colchester – Stockport

  Colchester tapte 1-2 hjemme for Wrexham i helgen, men kunne puste lettet ut etter at både Forest Green og Sutton tapte sine kamper mot andre opprykksduellanter. Nå tar de imot Colchester til den først av hele tre hengekamper de har på Sutton over streken. Det er kanskje ikke i dag de tar seg forbi Sutton, for dagens motstander har funnet opprykksformen igjen. Hattrick av Paddy Madden sørget for tre nye poeng og nå kan trolig Stockport krone sesongen med opprykk til helgen om det blir tre poeng her. Er det farvel til League Two?

  Wrexham – Crawley

  Hjemmelaget sikret seg tre poeng med en sen scoring av Max Cleworth i helgen. Dermed har Wrexham også los på direkte opprykk nå. En seier her vil gi en luke på fem poeng ned til Milton Keynes og da skal det kanskje holde med bare tre kamper igjen å spille. En utrolig viktig kamp, men enkel blir den ikke. Crawley kommer stinne av selvtillit etter at de maltrakterte Mansfield på bortebane i helgen med hele 4-1. De har syvendeplassen i sin hule hand om de plukker noen seiere til, og med to hengekamper kan det fort bli litt poengfangst.

  Mansfield – Forest Green

  Kniven på strupen. Mansfield er utenfor direkte opprykk etter helgens sjokktap. Men med to kamper til gode på Milton Keynes som bare ligger poenget fremfor har de fortsatt alt i egne hender. Det kan likevel være godt med en trepoenger her, for allerede til helgen skal de møte nettopp Milton Keynes til en avgjørende kamp. Bare tre poeng er godt nok, og trolig vil de svare på kritikken her. Forest Green har ikke gitt opp kampen om å overleve, men tapet mot Milton Keynes i helgen viste at de skal få det tøft med å plukke nok poeng med det tøffe kampprogrammet de har igjen.

  Doncaster – Walsall

  De to lagene som per nå kanskje har størst sjanse til å snike seg til syvendeplassen om Crawley taper noen kamper. Doncaster er det store formlaget i League Two og har klatret voldsomt på tabellen den siste tiden. Seks strake seiere gjør at de bare ligger syv poeng bak Crawley før denne runden. Med Wrexham og Doncaster-seier her vil det plutselig bare være fire poeng før begge lags fire siste kamper. Da må de slå Walsall som bare er tre poeng bak Crawley på tabellen og har like mange kamper igjen som både dem og dagens motstander. Dette er en kamp med mye på spill, men hjemmelagets form gjør de til favoritter.

  Morecambe – Crewe

  Planen om play off fikk seg en skudd på baugen for Morecambe da de ble flere hakk for små hjemme mot Doncaster i helgen. Nå har de en siste mulighet til å skaffe seg et glimt av håp om de slår Crewe. Gjestene på sin side trenger bare en seier eller to til for å være helt sikret en play off-plass. Men formkurven er ikke for oppløftende.

  Harrogate – Grimsby

  Fra 5-1 mot Gillingham til 0-3 mot Notts County. Harrogate har variert for stort i det siste til at de kan melde seg på igjen i kampen om syvendeplassen. I dag møter de et Grimsby som tok en ekstremt viktig seier da Danny Rose ble matchvinner mot Newport i helgen. Med fire poeng ned til Sutton og to kamper til gode skal de mye til for at to av de tre lagene under på tabellen går forbi mot tampen. Men en seier eller to til ville roet nervene litt og sikre en ny sesong i League Two.

  Newport – Accrington er den eneste kampen uten særlig spenning. Det er to lag som blir værende i League Two nok et år. Barrow – Bradford ble utsatt grunnet overvann på banen og må finne ny dato.

  Dagens spill i League Two

  Dagens favoritt blir uten tvil Doncaster til 2,20 hjemme mot Walsall. Den gode oddsen fra Norsk Tipping gjør at den spilles. Vi våger oss også til et spill på Newport hjemme mot Accrington. Den gode hjemmeformen gjør at 2,50 i odds fremstår som en gavepakke.

  Dagens kamper i League One

  Målløse I League One: Cheltenham Jakter Sesongens Første Scoring
  Cheltenham Kan Klatre Over Streken For Første Gang Denne Sesongen

  I League One er det litt færre kamper, men likevel noen med mye å spille for. Cheltenham kan ta seg over streken om de vinner sin hengekamp hjemme mot allerede nedrykksklare Carlisle. Bortsett fra dette kan Reading sikre plassen langt på vei om de slår Bristol Rovers på bortebane, og Fleetwood kan langt på vei sikre nedrykk om de ikke tar tre poeng borte mot naboene fra Blackpool.

  En siste sjanse er det også for Stevenage som har blitt akterutseilt i kampen om sjetteplassen. Med tap her vil det bli umulig å ta igjen Oxford United og Lincoln som er i førersetet i kampen om sjetteplassen.

  • Bristol Rovers – Reading
  • Charlton – Wigan
  • Cheltenham – Carlisle
  • Leyton Orient – Exeter
  • Stevenage – Barnsley
  • Blackpool – Fleetwood

  Her prøver vi oss på en dobbel med Cheltenham til 1,62 og Blackpool til 1,72 til en samlet odds på 3,34 hos Norsk Tipping.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen