More

  League Two: En tredje dobbel på rad, takk  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  League Two er ligaen som gir gevinst om dagen, og vi går for en ny dobbel denne runden 

  Barrow, Notts County, Crawley og Crewe. Det er lagene som har gitt penger i kassen de siste to serierundene. Relativt høy odds fra Norsk Tipping og overraskende favorittstempler derfra har gjort plass til flere midler før innkjøp av julegaver må til.  

  Det er flere potensielle godbiter på lur om man vil gå i pluss denne helgen også, topplagene skal i tur og orden ut i potensielle bananskall, men hvilke bananskall skal man satse på?  

  Barrow henger med de store

  Barrow fikk fokus av oss for to serierunder siden og har siden den gang tatt steget opp på direkte opprykk. Cup-flause forrige helg til tross, denne høsten har vært strålende og de fem siste kampene i League Two har alle endt med trepoengere. Ben Whitfield var den store spilleren forrige sesong, men skadeplager har gjort sitt til at han først i november var tilbake i godt gammelt slag. Nå herjer han i jakten på hans tidligere klubb, Stockport. For å få heng på de må Gillingham overvinnes på Holker Street.

  For Stockport og Wrexham på plassene fremfor venter potensielle bananskall denne runden. Ligalederne gjester Morecambe som har ansatt Ged Brannan som ny erstatter etter at Derek Adams forlot dem igjen. Brannan fikk en strålende start da de slo selveste Wycombe 2-0 på bortebane i FA-cupen forrige helg. Nå vil de ta en ny skalp mot et Stockport som etter tolv strake seiere har gått tre kamper på rad uten seier. I helgen klarte de bare 2-2 borte mot Aldershot i FA-cupen og plutselig lugger det litt.  

  Wrexham gav fra seg to poeng borte mot Harrogate sist, men formen er strålende likefult. De er store favoritter borte mot Forest Green som med tap her kan være på jumboplass. Av de jagende bak trioen på topp har kanskje Notts County det enkleste oppgjøret med hjemmekamp mot Walsall. For Mansfield venter Milton Keynes til det som trolig blir en tøff hjemmekamp for Nigel Clough og hans mannskap.  

  David Artell starter mot gamle kjente

  Grimsby måtte på managerjakt og valget falt på David Artell. 42-åringen har en lang og råflott historie med laget som blir hans første hjemme-motstander, Crewe Alexandra. Artell tok over Crewe i 2016/17-sesongen og ledet laget fra sikkert nedrykk til plassering midt på tabellen før han gjennom de neste tre årene utviklet et ungt lag med stort innrykk fra akademiet som til slutt rykket opp til League One. Årets manager i League Two i 2019/20-sesongen og mer suksess i League One ventet før han forlot klubben i 2022 grunnet en periode med svakere resultater.  

  Dette er en manager som er opptatt av det lange løp og dette forklarte han etter 1-1 oppgjøret borte mot Milton Keynes i første oppgjør: “Jeg håper fansen er ute etter et eventyr, for dette vil variere, svinge og rocke, men forhåpentligvis vil de se konturene av hva enderesultatet blir ganske så snart”. Vi gleder oss til å se hva Artell kan få til med den spennende klubben. Det ligger til rette for mer suksess, på sikt.  

  Outsidere med sekspoenger 

  Tre kamper bærer preg av “Vil du være med så heng på nå”. Wimbledon sitt møte med Swindon, Accrington sitt møte med Doncaster og Bradford – Salford er ekstremt viktig for de seks lagene. Tap her og man vil se lukene til de andre i toppen og motstanderne øke. Kanskje er det også her vi vil finne et passende spill i League Two. Eller ikke.  

  Vi går for en tredje strake  

  Redselen for å stoppe rekken gjør oss kanskje litt feige, men vi holder oss i det minste unna Stockport, Wrexham og Notts County som gir dårlig betalt. Vi tror Wimbledons sterke hjemmeform fra de siste ukene fortsetter og dermed blir de ørsmå favoritter hjemme mot Swindon. Vi vurderte sterkt om Graham Alexander-tap mot sin gamle klubb Salford var verdt et spill, men går heller for Colchester som dagens luring når Matthew Etherington har mye å bevise som manager for Colchester mot klubben han bare fikk noen få uker i forrige sesong.  

  FAVORITTEN:     

  • Wimbledon – Swindon                 
  • TIPS:    
  • H til 1,87 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Colchester – Crawley    
  • TIPS:     
  • H til 2,15 i odds hos Norsk Tipping 

  Kampene i den 21 ligarunden i League Two

  • AFC Wimbledon – Swindon
  • Accrington – Doncaster
  • Barrow – Gillingham
  • Bradford – Salford City
  • Colchester – Crawley
  • Forest Green – Wrexham
  • Grimsby – Crewe
  • Mansfield – Milton Keynes Dons
  • Morecambe – Stockport County
  • Notts County – Walsall
  • Sutton United – Harrogate Town
  • Tranmere – Newport

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen