More

  League One-sesongen oppsummert

  Med mye å spille for i begge ender av tabellen var det spenning hos 12 av de 24 lagene i ligaen før kampstart. For mange ble spenningen mindre ganske tidlig og den siste halvtimen var det bare Gillingham-Rotherham og Bolton-Fleetwood det var spenning i. Nå kan vi uansett konkludere. Slik endte League One: 
  Direkte opprykk: Wigan og Rotherham. Wigan knuste til med 3-0 borte mot Shrewsbury og kunne med det feire opprykk og 1.plassen. Rotherham måtte kjempe hardere men fikk oppleve ville scener da Georgie Kelly, i sin første kamp og med sitt første mål, kunne feire 2-0 og direkte opprykk. 
  Playoff: Milton Keynes vs Wycombe og Sheffield Wednesday vs Sunderland. Milton Keynes hadde et håp om at to av lagene over skulle avgi poeng, men det skjedde ikke og dermed må misset MK direkte opprykk med et poeng. De avsluttet sesongen med å knuse Plymouth 5-0 på bortebane i en kamp der ligaens store spiller Scott Twine skåret fire av målene. For Plymouth betød det at de falt fra sjette til syvende og dermed går glipp av playoff. Sheffield Wednesday og Sunderland hadde alt i egne hender og gjorde jobben med 4-1 over Portsmouth og 1-0 over Morecambe. Wycombe sitt håp om retur til Championship får også leve videre siden Plymouth tapte og de selv slo Burton 2-1 på bortebane etter mål av Sam Vokes og Obita. 
  Nedrykk: Crewe, Wimbledon, Doncaster og Gillingham. Crewe var allerede klare for nedrykk. Wimbledon hadde et ørlite håp men det ble raskt knust av forferdelig forsvarsspill i en kamp de tapte 3-4. De har dermed gått 28 kamper uten seier og man kan derfor si at nedrykk er fortjent. Doncaster måtte vinne med store siffer men det var aldri mulig. De kan uansett si seg fornøyd med 1-1 borte mot Oxford United. Spenningen stod til slutt mellom Fleetwood og Gillingham som hadde like mange poeng. Med tap for begge lag går Gillingham ned med dårligere målforskjell. 
  Toppskårer: Will Keane, 26 mål. Med sine to mål i dag gikk den gamle Manchester United-spilleren forbi Ross Stewart fra Sunderland. 
  Dagens resultater: 
  AFC Wimbledon 3-4 Accrington
  Bolton 4-2 Fleetwood
  Burton 1-2 Wycombe
  Cambridge United 2-2 Cheltenham
  Gillingham 0-2 Rotherham
  Ipswich 4-0 Charlton
  Lincoln City 2-1 Crewe
  Morecambe 0-1 Sunderland
  Oxford United 1-1 Doncaster
  Plymouth 0-5 Milton Keynes 
  Sheffield Wednesday 4-1 Portsmouth
  Shrewsbury 0-3 Wigan

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen