More

  League One: Sent drama og nye overraskelser

  Dagens runde i League One gav oss endringer i toppen og en overraskelse på Oakwell der formlaget nummer en sviktet totalt.

  La oss aldri mer skryte uhemmet av et lag i vår preview. Barnsley fikk skryt og favorittstempel i Tipsbladets gjennomgangen av dagens runde i League One. Dermed gikk det som det måtte gå. Exeter ledet 2-0 på Oakwell etter halvtimen, og til tross for en sen redusering av hjemmelaget ble det 1-2 og tap for laget som hadde gått elleve kamper uten tap og håpte på sin fjerde strake seier.

  Jack Aitchison Gav Exeter En Drømmestart Og Sørget For Dagens Største Overraskelse I League One
  Jack Aitchison åpnet ballet for Exeter i dag.

  Pompey fortsatt på topp, men Bolton fikk låne toppen

  Det gikk mot 0-0 i oppgjøret mellom Port Vale og Portsmouth med Robbie Williams på tribunen, men fem minutter før full tid ble det dramatisk. Port Vale var sikre på at de skulle få frispark, men isteden tok Abu Kamara med seg ballen med i feltet der han selv ble felt og gjestene fikk straffespark. Den satte Colby Bishop sikkert i mål og dermed ble det tre veldig sterke og viktige poeng for Portsmouth.

  Dramatikken tok ikke slutt der, for på overtid tok en tilskuer seg inn på banen og jaget dagens dommer. Heldigvis fikk Port Vale-manager Andy Crosby tak i den idiotiske Vale-fanen før det gikk gale.

  For det så ut som om Bolton skulle overta tabelltoppen i League One. To raske mål i førsteomgang sørget for komfortabel ledelse borte mot Carlisle og Ian Evatt og co kunne juble for tre poeng da Kyle Dempsey la på til 3-1 på overtiden. Med Peterborough sin poengdeling borte mot Lincoln holdt det til å innta andreplassen, selv om de frem til det 87 minutt hadde førsteplassen.

  Derby sikret seg også tre poeng med James Collins sin sene, og vakre, scoring i hjemmemøtet med Cheltenham. Dermed ble det 2-1 og snuoperasjonen gjør at de bare er poenget bak Bolton på andreplass.

  Thelo Aasgaard-scoring holdt ikke

  Nordmannen gav Wigan 2-1 like før hvilen i dag i hjemmemøtet med Stevenage, men gjestene snudde oppgjøret i andreomgang og fikk seg dermed en opptur etter et par svake resultater. Stevenage er dermed tilbake på play off etter at Oxford United tapte dagens bortekamp mot Bristol Rovers 1-3. Tre poeng bak de to ligger Blackpool som ikke klarte å ta tre poeng hjemme mot managerløse Charlton. Gjestene kunne reise hjem med ett poeng etter at de utlignet etter timen.

  I bunnen tok Paul Hurst tre poeng i sin første kamp som Shrewsbury-manager da de slo Northampton med råsterke 2-0. Sammen med Exeter ble de dagens vinnere i bunnen. For Wycombe kan kanskje det røde kortet til Fleetwoods Promise Omochere ha reddet jobben til manager Matt Bloomfield. Han scoret først 0-1, men på 0-2 ble han utvist og dermed kunne Wycombe komme tilbake og sikre seg ett poeng med deres 2-2 scoring fem minutter før slutt.

  Dagens resultater i League One

  • Barnsley 1-2 Exeter
  • Blackpool 1-1 Charlton
  • Bristol Rovers 3-1 Oxford United
  • Cambridge United 0-0 Burton
  • Carlisle 1-4 Bolton
  • Derby 2-1 Cheltenham
  • Lincoln City 0-0 Peterborough
  • Northampton 0-2 Shrewsbury
  • Port Vale 0-1 Portsmouth
  • Reading 1-1 Leyton Orient
  • Wigan 2-3 Stevenage
  • Wycombe 2-2 Fleetwood

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen