More

  League One: Favorittene leverte

  Spill inn på helgens forsøk i League One på en dag der favorittene leverte, og det gjorde også Jordan Rhodes.

  Et presset Blackpool tok i dag imot et Reading som kom fra tidenes største seier (Bare EFL-Trophy, men likevel) og seier over Bolton forrige serierunde. Gjestene hadde likevel lite å stille opp når Jordan Rhodes viste hvorfor Blackpool hentet han på lån denne sesongen. Superspissen scoret tre av målene i oppgjøret som endte med 4-1 seier over Reading. Laget som bare hadde fire scoringer på sine åtte første kamper fikk dermed doblet antallet i løpet av ettermiddagen. Han ble og den første Blackpool-spilleren til å score hattrick siden Nathan Delfounese gjorde det samme i 2018.

  Portsmouth og Oxford United kjører på

  Pompey tok tabelltoppen i midtuken, og beholdt den etter dagens kamp. De to uavgjortspesialistene fra forrige sesong møttes på Fratton Park da Lincoln gjestet. Hakeeb Adelakun gav gjestene ledelsen etter bare fem minutter, men Paddy Lane scoret i sin andre kamp på rad (og i det åttende minutt for andre kamp på rad) da han utlignet raskt. Regan Poole spilte for Lincoln helt frem til i sommer, og stopperkjempen scoret selvfølgelig seiersmålet i oppgjøret som endte 2-1 for Pompey.

  Oxford United ligger bare poenget bak etter at de i ettermiddag fortsatte den imponerende stilen sin. Ruben Rodrigues fikk endelig sitt første mål for klubben etter overgangen fra Notts County i sommer da han gav hjemmelaget ledelsen etter åtte minutter med en strålende stupheading. Kaptein Cameron Brannagan satte både to og tre på straffespark de siste minuttene og dermed var Exeter slått 3-0.

  Stevenage holder også følge etter at de i dag slo Cheltenham 3-0 på bortebane. Hjemmelaget som sparket sin manager i midtuken så ikke ut til å få noen umiddelbar effekt av det, og har nå gått åtte ligakamper uten scoringer i League One. De er faktisk det første laget som har spilt sine ni første kamper for sesongen uten scoringer, om man teller med ligacupen også. Den som venter på noe godt, må da snart få slippe å vente lenger, vel?

  i 200

  James Collins ble tomålsscorer da Derby slo Carlisle 2-0 på bortebane i ettermiddag. Spissen scoret sine mål nummer 199 og 200 seniormål og kronet med det en perfekt aften for Derby. De klatret dermed nærmere topp seks. Det samme gjorde Charlton som imponerte i deres 3-1 seier over Wycombe, og med poengdelingen i toppoppgjøret mellom Bolton og Peterborough er det jevnt mellom de antatte favorittene som ligger litt bak trioen i tet i League One.

  Resultater og tabell League One

  • Blackpool 4-1 Reading
  • Bolton 1-1 Peterborough
  • Bristol Rovers 4-1 Wigan
  • Burton 1-1 Fleetwood
  • Cambridge 1-1 Port Vale
  • Carlisle 0-2 Derby
  • Charlton 3-1 Wycombe
  • Cheltenham 0-3 Stevenage
  • Leyton Orient 1-0 Shrewsbury
  • Northampton 1-2 Barnley
  • Oxford United 3-0 Exeter
  • Portsmouth 2-1 Lincoln

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen