More

  Amputert runde i League One 

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Bare fire kamper i denne League One-runden grunnet de håpløse landslagene, men de åtte lagene får like fult fortjent fokus her.  

  Fire kamper betyr at vi kan gi alle like mye fokus før kampstart klokken 16.00 lørdag ettermiddag. Stevenage er det eneste av de åtte beste som spiller denne runden, men i bunnen er det flere kamper av høy viktighetsgrad.  

  Les mer: Oppsummering av forrige runde

  Blackpool – Stevenage 

  Jordan Rhodes hamrer inn mål for Blackpool, men de er langt fra friskmeldte. Spissen var igjen på scoringslisten da de så ut til å gå mot tre poeng borte mot Charlton, men en sen kollaps sørget for at det endte 2-2 i London. Dermed har de to seierne over Wigan og Barnsley blitt fulgt opp med tap og uavgjort mot Derby og Charlton. De ligger fem poeng bak dagens motstander Stevenage. Aaron Pressley sørget for at de kom seg tilbake på seierstoget etter to tøffe toppkamper som begge endte med tap. Det gjorde uansett nok i bortemøte mot Bolton til å vise at dette ikke blir en lett kamp for hjemmelaget.  

  Cambridge – Shrewsbury 

  Etter en strålende start på sesongen har Cambridge sklidd nedover på League One-tabellen de siste fem serierundene. Ett poeng er plukket på den tiden og i mandagens oppgjør mot Burton kom de igjen til kort til tross for Fejiri Okenabirhie sitt femte mål på bare to starter denne sesongen. For Shrewsbury var rekken uten seier i ferd med å bli lengre enn Cambridge, men på overtid i oppgjøret mot Northampton forrige helg sørget Daniel Udoh for en svært etterlengtet seier for deres pressede manager, Matt Taylor. Det var klubbens femte scoring for sesongen og viser tydelig hvor skoen trykker. Målfattig duell i vente?  

  Carlisle – Leyton Orient  

  Duell mellom to av lagene som kom opp forrige sesong. Carlisle sjokkerte alle da de tok sin første seier på fem kamper ved å slå selveste Bolton 3-1 på bortebane. Jordan Gibson med hattrick sørget for snuoperasjonen og sesongens største sjokk i League One. Deres andre seier for sesongen tok de over streken. Leyton Orient står med fire seiere etter at Reading ble slått forrige helg. De kan potensielt ha fem, men kampen mot Lincoln for 10 dager siden ble avbrutt med ti minutter igjen på klokken på stillingen 1-0 grunnet et tragisk dødsfall på tribunen. Den tøffe starten på sesongen i League One er uansett erstattet med et Orient som nå ser ut som fjorårets solide utgave.  

  Lincoln – Burton  

  Lincoln er et sterkt hjemmelag og det viser de ti av tolv mulige poengene de har plukket hjemme på Sincil Bank. Tapte veldig fortjent 0-2 borte mot Peterborough i forrige runde før de kampen før lå under 0-1 mot Leyton Orient før kampen ble avbrutt. Daniel Mandroiu er mannen dagens motstander må passe på. Burton har også flere som bør passes på, for akkurat nå er Burton i oppadgående formkurve. Etter den skrekkelige starten har det nye mannskapet til Dino Maamria plukket tre seiere og to uavgjort på sine fem siste. Leverte festfotball første 45 i seieren over Cambridge på mandag.   

  Vanskelig å finne gode spill i League One

  En stakkarslig helg ble det for oss forrige runde. Charlton – Blackpool og Shrewsbury – Northampton ble begge spilt med henholdsvis H og B som tips. Det endte med U og H og dermed ble det lite penger å hente fra favoritt og luring. Denne helgen er det bare de fire kampene å velge mellom og vi synes favoritten er den beste blant mange dårlige favoritter og luringen den beste blant mange dårlige luringer. Vel bekomme.  

  FAVORITTEN:     

  • Cambridge – Shrewsbury              
  • TIPS:    
  • H til 2,00 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Carlisle – Leyton Orient      
  • TIPS:     
  • U til 3,25 i odds hos Norsk Tipping 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen