More

  – Lars Arne Nilsen ferdig i Aalesund

  Sunnmørsposten hevder treneren har fått sparken av klubben.

  Det har vært en miserabel start på sesongen for Aalesund. Fire kamper, fire tap og 0-9 er den stusselige fasiten for tangotrøyene etter fire serierunder, og søndag ble de feid av banen mot Sandefjord med 0-4 i hvalfangerbyen. Etter kampen hevdet Lars Arne Nilsen at man måtte regne med en del svake resultater før hans beste spillere er tilgjengelige igjen, men sportssjef Bjørn Erik Melland uttalte til TV 2 at Nilsens stilling i Aalesund var trygg.

  I løpet av natten skal pipa tydeligvis ha fått en annen lyd, for mandag formiddag hevder Sunnmørsposten at Lars Arne Nilsen er ferdig i klubben. Lokalavisen erfarer at også sportssjef Melland sin stilling er i fare, og det skal ha vært møtevirksomhet i lokalene på Color Line Stadion mandag morgen.

  – Det må andre avgjøre. Jeg har ingen quick fix på dette, for vi må få de beste på banen. Det er mitt ansvar som trener, og det skal jeg ikke løpe fra. Akkurat nå er jobben krevende, men jeg har på ingen måte resignert. Jeg ser at dette kommer til å ta tid, var Lars Arne Nilsens svar til Sunnmørsposten på hvilke tanker han hadde som sin stilling som trener for tangotrøyene.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen