More

  Laporta langer ut mot PSG

  Den franske giganten PSG har ikke lagt skjul på at de ønsker seg Barcelonas superstjerne Lionel Messi.
  – Store spillere som Lionel Messi vil alltid stå høyt på PSGs ønskeliste, sa den franske klubbens sportsdirektør, Leonardo, i forrige uke. Kommentarene har fått Barcelonas presidentkandidat, Joan Laporta, til å reagere.
  – Jeg har lest at de offentliggjør økonomiske tap og at de planlegger hvordan de skal finansiere Messi sine lønninger. Jeg vil gjerne be dem om å ikke destabilisere Barcelona. Vi har ikke gjort noen ting for at de skal gå ut og si de ønsker å hente Messi når vi er midt i sesongen. Jeg synes ikke det er riktig, sier Laporta til Spanias rikskanal, TVE.
  Laporta er den heteste kandidaten til å overta presidentvervet i Barcelona, når valget er ventet å avholdes i mars. Opprinnelig skulle presidentvalget vært allerede denne måneden, men det har blitt utsatt på grunn pandemien. Laporta har som kjent vært president i klubben tidligere, fra 2003 til 2010.
  – Jeg har mer erfaring nå enn den gang. Jeg er bedre forberedt og jeg har bedre selvkontroll og ro til å analysere situasjoner. Jeg er bedre forberedt, men like målrettet som jeg alltid har vært, sier Laporta om det kommende presidentvalget.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen