More

  Langvarig pause for Ivan Toney

  Ivan Toney har innrømmet flere brudd på spillereglene satt av FA. Dermed kan han trolig vente seg en langvarig pause

  Brentford-spissen innrømmet brudd på flere av de 262 anklagene FA kom med i november. Til tross for at det ikke var samtlige av anklagene Toney innrømmet tyder mye på at straffen vil bli lang. Stjernespissen som har scoret 14 seriemål -og bare har Erling Braut Haaland og Harry Kane fremfor seg – kan fort nærme seg ferdigspilt for sesongen.

  Toney har vært anklaget for brudd på spillereglene i perioden februar 2017 og frem til januar 2021. Anklagene startet da han som Newcastle-spiller var utlånt til Scunthorpe og strekker seg helt frem til tiden som Brentford-spiller. Anklagene gjelder Regel E8 som forbyr spillere på å spille på kamper, be andre om å spille på deres vegne eller dele informasjon som kan komme tippingen til gode.

  Tidligere har Kieran Trippier blitt funnet skyldig i det samme og ble bannlyst fra all fotball i 10 måneder. Det samme skjedde Joey Barton da han på slutten av sin spillerkarriere innrømmet 1260 spill på fotballkamper i perioden 2006 til 2013. Han ble utestengt fra all fotball i 13 måneder.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen