More

  Lampard er ferdig

  Chelsea har mandag bekreftet at Frank Lampard er fjernet fra managerjobben. 
  -Det var en vanskelig avgjørelse å ta, men den senere tids resultater har ikke stått i stil med våre ambisjoner. Vi er plassert midt på tabellen uten at noe peker på snarlig forbedring, og da hadde vi intet valg, heter det fra Chelsea-ledelsen. 
  Det var egentlig bare et spørsmål om når, og ikke om, Frank Lampard skulle vende tilbake til Chelsea som manager. Tidenes mestscorende Chelsea-spiller trengte bare én sesong på i Derby County å lære seg managerjobben, før Blues-ledelsen mente han var moden for å tre inn på den største scenen. Noe tidlig, har man nå kommet frem til.
  Alene i tet
  Før forrige ukes midtukerunde var Steve Bruce og Frank Lampard oddsfavorittene til å bli neste manageroffer i Premier League. Begge til 2,50 i odds. Bruce og Newcastle ble deretter rundspilt og tapte 0-3 mot Arsenal, mens Lampard og Chelsea røk 0-2 på besøk i Leicester.
  -Det er spillere i laget som er langt unna sitt beste, og de vet det selv. Vi ble slått av et bedre lag, og våre prestasjoner var ikke som de skal være, innrømmet Lampard til engelsk presse etter kamp.
  Dagen etter var Lampard alene i tet på oddslistene, til odds 1,60 på at han blir nestemann ut.
  Store penger, små forskjeller
  Eter nederlaget på King Power Stadium var Chelsea å finne på 8.plass på Premier League-tabellen. Nå er man også passert av Aston Villa, og fra Chelseas niendeplass skiller det nå elleve poeng frem til tet.
  Og dette altså etter at Lampard i sommer brukte over 200 millioner pund på forsterkninger.
  Lampard fikk fortjent ros da han forrige sesong, uten å ha brukt penger på spillerkjøp overhodet, ledet Chelsea til topp 4 og plass i Champions League. Etter i sommer å ha brukt 120 millioner pund på den tyske stjerneduoen Werner/Havertz, samt enda hundre millioner pund på spillere som Chilwell, Ziyech, Mendy og Silva, var det nærmest et krav at klubben skulle ta opp kampen om ligatittel. Det kan de fortsatt også gjøre i denne «annerledessesongen», men akkurat nå ser ikke Chelsea ut som en tittelutfordrer. Werner og Havertz virker ikke å være i nærheten, og sammen med Rhian Brewster (til Sheffield United for £27 millioner) utgjør de nå pallen i «sesongens bomkjøp».
  Fortsatt har Chelsea gode muligheter til å nå i alle fall topp 4, men da uten legenden Lampard på sidelinjen.
  Tidligere PSG-boss Thomas Tuchel antas å få oppgaven med å lede prosjektet videre.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen