More

  La Liga: Tirsdagens tips

  Real Betis – Alavés
  Alarmerende form for Real Betis, som etter fire strake seirer, har plukket kun ett poeng på de neste tre. I helgen fikk de seg imidlertid en opptur, om enn hvis man ser utelukkende på resultatet. Lørdagens cup-oppgjør mot byrival Sevilla ble avbrutt og resten av kampen måtte spilles bak lukkede dører søndag, etter at Sevillas Joan Jordán ble truffet i hodet av en gjenstand som kom flyvende fra tribunen. Et utilgivelig kampprogram gir imidlertid intet spillerom for å dvele altfor mye på helgens hendelser.
  – For oss er det allerede et tilbakelagt kapittel. Vi gikk videre til neste runde i cupen, som også var målet vi satte oss. Det har allerede skjedd, vi får ikke gjort noe mer med det, og vi må konsentrere oss for tirsdagens match, understreket Los Franjiverdes-sjefen på mandagens pressekonferanse.
  Til tross for svak form den siste tiden, beholder Real Betis tredjeplassen på tabellen enn så lenge. Vertene må i kveld klare seg uten suspenderte Alex Moreno og skadde Willian José og Martín Montoya.
  Alavés er i dyster form, og er uten seier på de åtte siste i La Liga. I denne perioden har de sanket kun fire poeng, som har ført dem under nedrykksstreken. De har ansatt José Luís Mendilibar som ny manager i forsøk på å rette opp formen og få dem over streken, og den tidligere Eibar-bossen holdt sågar nullen i sin debut som trener for Alavés med 0-0 hjemme mot Athletic Bilbao i forrige rundes baskerderby. Han må imidlertid klare seg uten flere spillere som er ute med Covid-19 og suspenderte Florian Lejeune.
  Vårt Tips: Vi tror Real Betis har for mye for et skaderammet Alavés, og Coolbets 1,52 på hjemmeseier er godt nok til en innsats.
  Cádiz – Espanyol
  Cádiz befinner seg også under nedrykksstreken etter å ha vunnet kun to kamper hele sesongen. Har syv strake uten seier og bare to poeng denne perioden. Her er det også duket for trenerdebut, i form av Sergío González, som tok over klubben for en snau uke siden. Dette blir hans første La Liga-kamp som Cádiz-boss, og i helgen avanserte hans nye klubb i Copa del Rey på straffesparkkonkurranse mot Sporting Gíjon. José Marí, Anthony Lozano og Jon Ander Garrido.
  Espanyol har vunnet og tapt annenhver kamp siden oktober, en rekke som har spent seg over ni kamper. Forrige runde ble det tap hjemme mot Elche da katalanerne røk 1-2, og dermed dikterer logikken at det blir seier i kveld. Så enkelt er det imidlertid ikke, og Espanyol må dessuten unnvære suspenderte Adrià Pedrosa og Keidi Bare, samt skadde Davíd López.
  Vårt Tips: Til tross for Espanyols finurlige seiers- og tapsrekke, tror vi Cádiz’ nye trener starter sin regjeringsperiode, og starter karrieren på Nuevo Mirandilla med tre poeng. Også her stliler Coolbet med den beste oddsen med 3,29 på hjemmetriumf.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen