More

  La Liga: Tirsdagens tips

  Full runde i La Liga denne uken, spredt utover tre forbilledlige kvelder med fotball. Vi står selvsagt klare med kveldens tips.
  MALLORCA – ALAVÉS
  Tirsdag kl. 19:00
  Visit Mallorca Estadi
  Viktig kamp i bunnen. Mallorca klarte ikke følge opp den strålende seieren mot Atlético Madrid, men tapte i stedet hele 0-3 mot Elche i helgen. Mallorca har tapt åtte av de ti siste, og klarte ikke benytte seg av muligheten til å passere nedrykksstreken. Los Piratas har imidlertid vært et brukbart hjemmelag, der de bare har tapt mot Barcelona, Valencia, Real Sociedad og Real Madrid siden nyttår.
  Julio Velázquez kunne juble for sin første seier som Alavés-trener da de slo Rayo Vallecano 1-0 lørdag ettermiddag. Dermed brøt de en rekke med kamper uten seier på syv, men mye jobb gjenstår om de skal klare plassen; Alavés ligger nemlig aller sist på tabellen og har fire poeng opp til sikker plass.
  SKADER: Mallorca må klare seg uten Jaume Costa, Salva Sevilla, Aleksandar Sedlar, Iñigo Ruiz og Dominik Greif. Alavés må unnvære Luis Rioja, Édgar Méndez, Pere Pons og Javi López.
  TIPSET: H til 2,00 i odds hos Coolbet og Unibet.
  Vi tror hjemmebanefordelen blir avgjørende her.
  REAL BETIS – ELCHE
  Tirsdag kl. 21:00
  Benito Villamarín
  Real Betis henger fortsatt med i kampen om Champions League-billett, men tapte viktig terreng i kampen om fjerdeplassen, da de spilte 0-0 borte mot Real Sociedad i helgen. Los Verdiblancos kan likevel vise til fin form, og er ubeseiret på de fem siste i La Liga. Har tapt fem kamper hjemme på Benito Villamarín denne sesongen.
  Elche er i stand til å gi de fleste lagene i La Liga en god kamp når de har dagen, til tross for at de har til gode å ta en ordentlig skrell denne sesongen. De har imidlertid holdt Real Madrid til ekstraomganger i La Copa, og etter tre strake tap i La Liga, slo de tilbake med en overbevisende 3-0-seier mot Mallorca i helgen. 
  SKADER: Lite trøbbel for Betis, som bare mangler Victor Camarasa og Martin Montoya. Elche er uten Lucas Boyé og suspenderte Omar Mascarell.
  TIPSET: H til 1,62 i odds hos Coolbet.
  Vi mener Real Betis er relativt klare favoritter her.
  FÅ MED DEG: GRATIS 100-SIDERS TIPSBLADET
  VILLARREAL – VALENCIA
  Tirsdag kl. 21:00
  Estadio de la Cerámica
  Villarreal har vært så som så i La Liga denne sesongen, men i Champions League har de overgått alle forventninger. Cup-spesialisten er i ferd med å gjøre det igjen, og har allerede slått ut Juventus og Bayern München. Den gule ubåten har blitt belønnet med en semifinalebillett mot Liverpool. I La Liga har de vunnet bare én av de fire siste, og den seieren kom i helgen da de slo Getafe 2-1 borte. Kan hende har Emery flyttet hovedfokuset til Europa.
  Valencia er et erketypisk berg-og-dalbane-lag, der du aldri vet hva du får. Vel, du får i alle fall et kynisk, defensivt orientert lag som ikke er fremmed for å pådra seg et gult kort eller seks i løpet av 90 minutter. Den spillestilen passer de klassiske storlagene heller dårlig, og Los Che vant det omvendte oppgjøret mot Villarreal 2-0.Har vunnet bare 3 av de siste 14 i La Liga.
  SKADER: Moreno-gutta Gerard og Alberto mangler for Villarreal. Valencia stiller uten Yunus Musah og suspenderte Dimitri Foulquier.
  TIPSET: Over 3,5 kort på Valencia til 2,31 i odds hos Coolbet.
  Villarreal er svekket uten Gerard Moreno, og har kan hende fokus på Liverpool. Valencia gir aldri ved dørene, og blir nok å plukke opp kort i kveld også. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen