More

  La Liga tirsdag: Sevilla kan ta innpå Real Madrid

  Villarreal – Alavés
  Med to strake seirer på samvittigheten, har Villarreal omsider begynt å klatre på tabellen. Den gule ubåten har spilt mye bra fotball denne høsten, men imponerende sjansesløseri har kostet dem poeng gang på gang, både i La Liga og Champions League. Avansementet i Europa ble etterhvert sikret, og nå kan de se oppover i La Liga.
  Gerard Moreno er nemlig tilbake fra skade, og da har Villarreal straks begynt å ta vare på sjansene sine. Den spanske landslagsspissen scoret to av målene i helgens imponerende 3-1-seier borte mot Real Sociedad. Han assisterte også Samuel Chukwueze, for sikkerhets skyld. Dermed var den fjerde strake seieren i alle turneringer et faktum.
  Alavés er i fritt fall etter en forferdelig rekke i det siste. Baskerne har gått fem strake uten seier i La Liga, og har nå havnet under nedrykksstreken. Ett poeng i kveld er imidlertid alt som skal til for at de klatrer over igjen. Villarreal er selvsagt favoritter her i kveld, men likevel føler vi det er mest verdi i borteoddsen, som står til finfine 9,00 hos Unibet.
  Vårt Tips: B
  Sevilla – Barcelona
  Kveldens desiderte høydepunkt. Real Madrids poengtap i helgen skapte fornyet spenning i La Liga, og Sevilla tok best vare på muligheten ved å gå seierende ut av toppkampen mot Atlético Madrid. Det var en tøff og intens affære, uten de altfor mange mulighetene, men Sevilla tok best vare på de som kom og vant til slutt 2-1. Kampens desiderte høydepunkt var Ivan Rakitics rakett som sendte Sevilla opp i føringen 1-0. I kveld møter kroaten gamle lagkamerater mot Barcelona.
  Katalanerne var i ferd med å rote bort poeng på nærmest uforklarlig vis hjemme mot Elche. Barca ledet 2-0 og var i full kontroll over oppgjøret. Men, på bare to minutter var alt snudd på hodet og plutselig stod det 2-2. Blaugrana vant til slutt 3-2, etter at Nico González ble matchvinner drøyt ti minutter før slutt. Dette var virkelig ungguttas aften, og stjerneskuddet Gavi scoret sitt første mål for klubben med et nydelig soloraid.
  Barcelona kan likevel ikke sies å være friskmeldt, og mangler en rekke stjernespillere til kveldens toppoppgjør. Vi mener imidlertid også her at den beste verdien ligger i borteseier, og igjen stiller Unibet med den friskeste oddsen til 2,90.
  Vårt Tips: B

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen