More

  La Liga-rundens oddstips #5

  LA LIGA-RUNDENS ODDSTIPS: Vi presenterer to spill for helgens runde.

  La Liga-rundens oddstips #5

  Faste abonnenter av Tipsbladet kjenner igjen Favoritten og Luringen. Hver helg, fra hver liga vi dekker, presenterer vi Favoritten og Luringen, hvor vi presenterer en oddsfavoritt vi har troa på, samt en outsider vi tror kan overraske. Eller et overraskende uavgjort-resultat, for den sakens skyld. Nå får disse oddstipsene den rettmessige plassen de fortjener, også på nett, og her kan du lese mer om La Liga-spillene vi har mest tro på denne helgen.

  Favoritten

  Rafa Benítez fikk en forferdelig start på Celta-karrieren med 0-2 hjemme mot Osasuna. Siden har de holdt Real Sociedad til 1-1, tapt knepent mot Real Madrid, før sesongens første seier kom i forrige runde, da Almería ble slått 3-2 på bortebane. Celta har spilt seg gradvis bedre i løpet av sesongstarten, og Mallorca har stort sett bare vært sorgen så langt denne sesongen. Los Piratas står med bare to poeng etter fire kamper, og har i tillegg møtt to av de nyopprykkede lagene. Da spilles det på hjemmeseier til meget fristende odds.

  La Liga-Rundens Oddstips
  Jørgen Strand Larsen, Her I Kamp Mot Barcelonas Frenkie De Jong.

  Luringen

  • Athletic Bilbao – Cádiz
  • Tips: U
  • Odds: 4,00 hos Norsk Tipping

  Athletic Bilbao har vært fryktelig uforutsigbare de siste sesongene, men kommet greit i gang i høst med 2-1-1 hittil. De er i stand til å begeistre selv den innbitte fotballmotstander, slik de demonstrerte i 4-2-seieren mot Real Betis, men kan også få seeren til å undres over meningen med livet, slik de gjorde i 0-0-oppgjøret mot Mallorca forrige runde. Cádiz selger seg dyrt i de fleste bortearenaer de gjester, og dette er bare sesongens andre bortekamp for dem. Tapte 0-2 mot Barcelona i den første, etter å ha holdt ut lenge. Har tatt syv av ni mulige poeng på bortebane, og nå tror vi det er duket for sesongens første poeng på bortebane. 4,00 i odds for poengdeling er spennende.

  La Liga-Rundens Oddstips
  Vi Tror Iñaki Williams Og Athletic Kan Få Det Tøft Mot Cádiz.

  Dette er altså bare en liten smakebit av vi har å by på i Tipsbladet-magasinet. Vi dekker alle kamper i alle de store ligaene, samt Eliteserien og OBOS-ligaen. Vi gir deg eksklusive oddstips, analyser,skadeoversikter, intervjuer og mye, mye mer. Prøv et abonnement hos oss – det har vist seg å lønne seg!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen