More

  La Liga: Onsdagens tips

  Alavés – Espanyol
  Onsdag kl. 19:00
  Estadio de Mendizorroza
  Alavés spilte som de har innsett at de kommer til å rykke ned da de tapte 0-4 borte mot Celta Vigo lørdag. Tabelljumboen hadde lite å stille opp med mot de himmelblå, og dermed har de seks poeng til trygg grunn med bare tre kamper igjen å spille. Det kan de imidlertid klare, for motstanden som venter er ikke altfor avskrekkende.
  Espanyol med minimalt å spille for på oppløpet, men søndag reiste de seg etter tre strake tap. Fikk til slutt med seg 1-1 hjemme mot Osasuna, etter at de lå under til pause. Nico Melamed utlignet gjestenes ledelse midtveis i andreomgang, og dermed er de trygt plassert på 13. plass på tabellen.
  Tipset: H til 2,16 i odds hos Coolbet.
  Vertene med klart mest å spille for her, og da prøver vi hjemmeseier.
  Osasuna – Getafe
  Onsdag kl. 19:00
  El Sadar
  Getafe har mobilisert og hentet med seg fem poeng på de tre siste kampene. Det har langt på vei sikret plassen for neste La Liga-sesong, og det skiller nå fem poeng ned til nedrykksplassene. Søndag ble det 0-0 hjemme mot Rayo Vallecano, og denne gangen plukket Azulones med seg «bare» tre gule kort.
  Osasuna fremdeles på øvre halvdel på tabellen etter sin andre strake uavgjort søndag. Denne gangen ble det 1-1 borte mot Espanyol. Kike Barja sendte gjestene i ledelsen like før pause, men måtte se ledelsen glippe midtveis i andreomgang. Som så mange andre, begynner Osasuna å bli ferdigspilt for sesongen.
  Tipset: U til 3,00 i odds hos Coolbet.
  Helt jevnt dette.
  Sevilla – Mallorca
  Onsdag kl. 20:30
  Ramón Sánchez Pizjuán
  Mallorca tok et langt skritt mot Segunda med 2-6-tapet mot tabellnabo Granada. Mallorca ble passert av lørdagens gjester som følger av braktapet, og Javier Aguirres mannskap må vinne i hvert fall én av de resterende kampene for å overleve. Det kan de klare, all den tid de har vunnet to av de siste fem.
  Seier for Sevilla her vil sikre dem Champions League-billetten for neste sesong, men denne sesongen har Julen Lopeteguis mannskap spilt uavgjort nesten vel så ofte som de har vunnet. Søndag var sesongens 14. poengdeling et faktum da det endte 1-1 borte mot Villarreal. Jules Koundé ble Sevillas redningsmann da han utlignet fem minutter på overtid.
  Tipset: H (0-1) til 2,80 i odds hos Coolbet og Unibet.
  Etter en lang vår, tror vi Sevilla slår til med etterlengtet festforestilling.
  Elche – Atlético Madrid
  Onsdag kl. 21:30
  Estadio Manuel Martínez
  Elche var på vei til å få med seg ett poeng fra lørdagens bortekamp mot Cádiz, men før de visste ordet av det, tapte de til slutt 0-3 etter å ha holdt vertene til 0-0 i den historiske havnebyen. Det kan imidlertid Elche leve med, for med syv poeng og fem plasser til nedrykksstreken, har de langt på vei sikret kontrakten for neste sesong.
  Atlético Madrid kunne endelig juble for derbytriumf i La Liga-sammenheng for første gang siden 2016, da de slo et svært reservepreget Real Madrid søndag kveld. Yannick Carrasco ble matchvinner fra krittmerket fem minutter før pause, og seieren langt på vei redder stumpene til Atlétis sesong.
  Tipset: Ettmålsseier til Atlético Madrid til 3,70 i odds hos Coolbet.
  Vi tror Atlético tar denne med knappest mulig margin.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen