More

  La Liga: Onsdagens tips

  Celta Vigo – Osasuna
  En sen utligning av Espanyol seks minutter på overtid i går kveld, gjorde at ikke begge våre hjemmetips gikk inn i går kveld. I kveld spilles det to nye matcher fra La Liga, og først ut er oppgjøret på Balaídos.
  Celta Vigo er et av de mer uforutsigbare lagene i den spanske toppdivisjonen, og det er ofte fugl eller fisk fra den kanten. De er kapable til å dominere og slå Real Betis på 2-0 bortebane, men de kan like fint bli slått ut av et lag på nivå tre i den spanske cupen noen dager etterpå.
  Kanskje dermed ikke så rart at de står med 3-4-3 på de ti siste ligakampene deres. Forrige runde ble det tap mot Real Sociedad da de røk 0-1 i San Sebastian. Celta er imidlertid nokså gjerrige til å ligge helt nede på 14. plass, og har bare 23 baklengs på 20 ligakamper denne sesongen. Celta har kun Renato Tapia på skadelisten.
  Osasuna snudde en vond trend da de brøt rekken på ti strake kamper uten seier ved å slå bunnlaget Cádiz 2-0 for ti dager siden. Takket være Gorritxoaks strålende start på sesongen, er Osasuna faktisk foran Celta på tabellen etter å ha akkumulert tre poeng mer enn Celta hittil, og ligger to plasser foran kveldens verter. Osasuna har hele fem mann på skadelisten, de aller viktigste av dem er trioen David og Unai Garcia og Lucas Torró.
  Vårt Tips: Begge lag er kapable til hva som helst, og her er det helt klart Unibets 4,80 på borteseier som frister mest.
  Valencia – Sevilla
  Covid-utbrudd i Valencia har gitt dem atskillig hodebry før laguttaket til kveldens kamp. Helder Costa, Denis Cheryshev, Maxi Gómez og Daniel Wass har alle levert positive tester, og i tillegg mangler viktige Carlos Soler og Gabriel Paulista med skader. Det er intet ideelt utgangspunkt før møtet med ligatoeren, og Los Che har dessuten to strake tap på samvittigheten. For halvannen side tapte de hele 1-4 mot ligaleder Real Madrid, og er ikke i noen bedre forfatning nå enn for ti dager siden.
  En fattig trøst for Valencia er at også Sevilla stiller uten flere nøkkelspillere i kveld. Stopperkjempen Jules Koundé er ute med en ryggskade, og i tillegg trøbler både Jesus Navas, Thomas Delaney, Suso og Erik Lamela. Dessuten pådro Joan Jordán seg en hjernerystelse i helgens skandalederby mot Real Betis, så også han mangler. 
  Sevilla er imidlertid i strålende ligaform, og kan vise til 5-1-0 på de seks siste, til tross for helgens cup-exit mot byrivalen. 
  Vårt Tips: Lagens skadetrøbbel tatt i betraktning, styrer vi unna markeringstips i denne. Vi tror dette blir jevnt og ikke spesielt vakkert, så dermed kan en liten innsats på under 2,5 mål til 1,64 hos Coolbet være verdt et forsøk.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen