More

  La Liga: Onsdagens tips

  ATLÉTICO MADRID – GRANADA
  Onsdag kl. 19:00
  Wanda Metropolitano
  Atlético Madrid kjempet på ekte Los Colchoneros-vis slik man har blitt kjent med under Diego Simeone, men måtte gi tapt mot Manchester City. Kraftanstrengelsen mot the Citizens tok tydeligvis på, for i påfølgende ligarunde tapte de 0-1 mot bunnlaget Mallorca. I helgen måtte de grave dypt nok en gang, og måtte vente helt til det tiende overtidsminuttet før Yannick Carrasco satte inn seiersmålet fra straffesparket mot Espanyol, og vant dermed 2-1. Etter Real Betis’ sjokktap hjemme mot Elche i går, har Atléti i kveld muligheten til å øke avstanden til femteplassen til seks poeng.
  Granada virket å ha snudd et hjørne med 3-2-seier mot Alavés og uavgjort mot Rayo Vallecano i påfølgende runde, men siden har El Graná gått på to strake tap mot Sevilla og Levante. I sistnevnte oppgjør var Granada spesielt svake, og de har nå sluppet inn åtte mål på de to siste kampene.
  Skader: Atlético stiller uten João Félix, Thomas Lemar, Hector Herrera, Felipe og Geoffrey Kondogbia. Granada må unnvære Carlos Neva, Rubén Rochina, Raúl Torrente og Gérman Sánchez.
  Tipset: B til 9,50 i odds hos Unibet.
  Atlético er naturlige favoritter, men med 1,39 i H-odds, føles det langt mer fristende å prøve en dristig borteseier.
  CELTA VIGO – GETAFE
  Onsdag kl. 20:00
  Balaídos
  Etter bare ett poeng på fire kamper, slo Celta til med en overraskende 2-0-seier borte mot Athletic Bilbao forrige helg. Som så mange ganger før var det Iago Aspas som åpnet ballet, mens Fran Beltrán satte punktum på oppgjøret åtte minutter før pause. Seieren tok Celta opp på 39 poeng, og med ti poeng til nedrykksstreken, er statusen som La Liga-lag neste sesong langt på vei sikret.
  Getafe kan imidlertid ikke føle seg like sikre på å overleve, all den tid de har bare tre poeng ned til streken, med sine 32 poeng. Getafe har tapt sine to siste, men har også møtt voksen motstand i form av Real Madrid og Villarreal. 
  Skader: Hugo Mallo er eneste skadefravær for Celta, mens Getafe må klare seg uten Sabit Abdullai, Jaime Mata, Nemanja Maksimovic og Jakub Jankto.
  Tipset: H til 2,24 i odds hos Coolbet.
  Getafe har ikke vunnet én eneste kamp på bortebane denne sesongen, så da føles det naturlig å spille H på Balaídos.
  OSASUNA – REAL MADRID
  Onsdag kl. 21:30 
  El Sadar
  Osasuna er et av formlagene i La Liga med tre seirer på de fire siste, men mot ligalederen venter selvsagt helt annen motstand enn Levante, Alavés og Valencia, som de har slått de siste ukene. Hjemme på El Sadar kan Gorritxoak skilte med tre strake triumfer.
  Real Madrid har lagt noen utmattende uker bak seg med ekstraomganger mot Chelsea, og det viste seg også i førsteomgangen i rundens toppoppgjør mot Sevilla. Real lå under 0-2 til pause, men anført av fenomenale Karim Benzema, løftet ligalederen seg mesterlig etter pause, og vant til slutt 3-2. Det var Madrids tredje strake seier etter braktapet mot Barcelona i El Clásico.
  Skader: Jesús Areso, Juan Cruz og Lucas Torró er ute for Osasuna. Real Madrid har en lang skadeliste nå; Gareth Bale, Luka Modric, Ferland Mendy, Luka Jovic, Casemiro, Mariano Diaz, Nacho, Marcelo, Jesús Vallejo og Miguel Gutiérrez er alle utilgjengelige for Carlo Ancelotti.
  Tipset: H til 5,35 i odds hos Coolbet.
  Med Real Madrids mange fravær og den voldsomme kampbelastningen de siste ukene, fristes vi klart mest av hjemmeoddsen her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen