More

  La Liga: Lørdagens tips

  Levante – Mallorca
  Fortsatt ingen seier denne sesongen for Levante, som står med smått ufattelige 0-8-11 etter halvspilt sesong. Har spilt jevnt i mange av oppgjørene og tapt fem av oppgjørene med bare ett mål. Forrige helg fikk de imidlertid stryk da de ble sendt hjem fra Villarreal som slakt og 0-5 i sekken.
  Tap også for Mallorca som røk 0-1 hjemme mot et reservepreget Barcelona forrige helg. Har imidlertid klart seg greit etter comebacket i La Liga, men har ikke tatt mer enn 20 poeng de 19 første rundene. Det holder likevel til en 15. plass før helgens runde. 
  Det er ingen grunn til å tro dette blir en spesiell målrik affære, og vårt spillforslag i denne er under 2,5 mål til 1,72 hos Coolbet.
  Vårt Tips: B
  Real Sociedad – Celta Vigo
  Real Sociedad har dettet kraftig av lasset etter en strålende start på høsten, slik de har hatt for vane de siste sesongene. La Real har nå ikke vunnet i ligaen siden 7. november, og forrige helgs 1-1 mot Alavés stoppet en tapsrekke på fire. Slet også i midtukens cuprunde da de knepent tok seg videre på bekostning av Mirandés med 3-2. Mikel Oyarzabal ble matchvinner kvarteret før slutt.
  Celta Vigo fikk seg en skikkelig opptur sist da de imponerte stort i 2-0-seieren borte mot Real Betis. Evigunge Iago Aspas styrte showet med sine to scoringer. I midtuken gikk de imidlertid på en skikkelig nesestyver og forsvant hodestups ut av Copa del Rey mot Atlético Baleares på nivå tre i Spania. Ingen av lagene har Covid-utfordringer å ta hensyn til. 
  Vårt Tips: H
  Granada – Barcelona
  El Graná har noe på gang med syv poeng på de siste tre kampene etter en heller svak høstsesong. Avsluttet blant annet 2021 med en strålende 2-1-triumf mot regjerende ligamester Atlético Madrid, mens forrige helg ble det 0-0 borte mot Elche. 39 år gamle Jorge Molina har fire fulltreffere på samvittigheten på de tre siste kampene.
  Barcelona måtte på grunn av Covid og skader sende utpå et av tidenes mest urutinerte mannskap i klubbens historie mot Mallorca forrige helg, men ungdommen tok vare på sjansen og vant 1-0 etter at mye utskjelte Luuk de Jong ble matchvinner ett minutt før pause. Onsdag avanserte de også i cupen da de slo ut Linares Deportivo på nivå tre. Har fortsatt mye skadetrøbbel, men de Covid-smittede spillerne er tilbake fra isolasjon.
  Vårt Tips: B
  Real Madrid – Valencia
  Lørdagens godbit for mange, dette. Real Madrid ga ufrivillig spenning i tabelltoppen da de fullt fortjent tapte 0-1 mot bunnlaget Getafe forrige helg. En kjempebrøler av Éder Militao ble til syvende og sist avgjørende. Slet også mot Alcoyano i cuprunden, laget som slo dem ut forrige sesong, men vant til slutt 3-1 og avanserte til slutt. Mangler Bale og Carvajal, ellers er de fleste tilbake for Madrid.
  Valencia har stelt i stand trøbbel for Real Madrid tidligere, ikke minst forrige sesong da Valencia vant 4-1 på Mestalla, og Carlos Soler scoret hattrick der alle tre målene kom på straffe. Denne sesongen har vært en berg-og-dalbane for Los Che, og forrige helgs overraskende 1-2 hjemme mot Espanyol avbrøt en seiersrekke på tre matcher. Her mangler Valencia blant annet meget viktige Carlos Soler, og dermed blir hjemmelaget store favoritter.
  Vårt Tips: H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen