More

  La Liga-helgens spillforslag

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Våre beste tips fra La Liga-helgen.

  La Liga-lørdagen starter med Katalonia-derby, og det er også her vi finner vårt utvalgte favorittspill denne helgen. Etter å ha vist flott form, har det stoppet opp litt for Girona, med bare ett poeng på de siste tre kampene. Gjestene Espanyol er imidlertid i langt verre forfatning, og tar den korte turen til Girona med tre strake tap i bagasjen. Joselu fikk en stor personlig opptur med sine to første landskamper mot Norge og Skottland, men landskampene kan meget vel ha kostet krefter for den 33 år gamle veteranspissen.  

  Og senere på lørdagskvelden er det bare å sette seg til rette for et vaskeekte nedrykksdrama. Sevilla brukte landslagspausen på å kvitte seg med Jorge Sampaoli etter at han ikke klarte å redde klubben fra krisen. Klubben ligger prekært til, og har vendt seg til José Mendilibar i søken på å ta seg unna den verste nedrykksstriden. Mendilibar og Sevilla reiser nå til Spanias eldste by for å bryne seg på et annet bunnlag, Cádiz. Kun målforskjellen skiller disse lagene, men hjemmeformen til Cádiz har vært såpass sterk de siste månedene, at vi tror de har det som skal til for å dra i land en svært viktig trepoenger og sende Sevilla ytterligere ned i gjørma. Lørdagskvelden avsluttes med at et noe skadeskutt Barcelona skal forsøke å øke avstanden i toppen borte mot tabelljumbo Elche

  Søndag skal altså skal de fremste Champions League-jagende lagene i aksjon, og gir en perfekt avslutning på La Liga-helgen. Tidligere på formiddagen står Iago Aspas og Jørgen Strand Larsen klare til å ta imot nedrykkstruede Almería, som er nødt til å begynne å vinne igjen for å ta seg opp av streken. Det er imidlertid verdt å legge merke til at Almería ikke har vunnet én eneste bortekamp denne sesongen, og forrige borteseier i La Liga kom tilbake i 2015.  

  FAVORITTEN: 

  Girona – Espanyol 

  TIPSET: 

  H til 1,90 hos Norsk Tipping 

  LURINGEN: 

  Cádiz – Sevilla 

  TIPSET: 

  H til 3,20 hos Norsk Tipping 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen