More

  La Liga: Fredagsball

  Sevilla – Real Valladolid
  Fredag kl. 22:00
  La Liga
  Ramón Sánchez Pizjuan
  For andre uke på rad spiller Sevilla fredagsfotball, og de har atskillig å revansjere fra forrige helgs ydmykende ligapremiere. Rafa Mir brukte bare to minutter på å utligne Chimy Ávilas tidlige ledelse for Osasuna, men vertene stakk av med alle tre poengene drøye kvarteret før slutt. Dermed er Julen Lopeteguis mannskap allerede bakpå Madrid-lagene og Barcelona, men forventningene på Ramón Sánchez Pizjuán er skrudd noe ned denne sesongen, etter å ha mistet begge sine foretrukne førstevalg på midtstopperplass, Jules Koundé og Diego Carlos, til Barcelona og Aston Villa.
  Mot Osasuna var det Nemanja Gudelj og Karim Rekik som fikk nikket fra start i midtforsvaret, og venstrebacken Alex Telles fikk sin debut da han kom inn fra benken. Brasilianeren er som kjent hentet fra Man Utd på sesonglangt låneopphold.
  Real Valladolid fikk et ublidt møte med La Liga i forrige helgs comeback i toppdivisjonen. Tapte 0-3 hjemme mot Villarreal, til tross for at de hadde flere avslutninger enn den gule ubåten. Viste imidlertid nok til at de kan skape trøbbel for noen og enhver i La Liga, og kommer garantert til å ligge dypt og belage seg på kontringer i kveld.
  Skader: Jesús Corona og Suso er skadet for Sevilla. Gonzalo Plata, Monchu og Shon Weissman mangler for Valladolid.
  Odds:
  H 1,58 (Unibet & LeoVegas)U 4,15 (Coolbet)B 6,60 (Coolbet)
  Sevilla blir favoritter her, men oddsen på 1,58 er nokså uinteressant. Rafa Mir er imidlertid en spisstype, som bør kle denne typen kamper godt. At han scorer kampens første mål til 5,00 x innsatsen hos Coolbet føles ikke utenkelig.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen