More

  La Liga: Celta Vigo – Levante

  Celta Vigo – Levante
  Mandag kl. 21:00
  Abanca-Balaídos
  TV: TV 2 Sport Premium
  Celta med gyllen mulighet til å klatre opp på 9. plass på tabellen når de tar imot tabelljumbo Levante til mandagsfotball på Balaídos. Celta har hatt en sesong helt på det jevne hittil, men har funnet form i det siste med to seirer og to uavgjorte på de fire siste. I løpet av denne perioden har de sågar holdt ligatoer Sevilla til 2-2 og holdt nullen i de tre andre matchene. 0-0 mot Cádiz sist. 
  Celta er ikke akkurat divisjonens mest målfarlige lag, og har bare 28 fulltreffere på samvittigheten denne sesongen. Iago Aspas har på egenhånd sørget for 11 av disse, og servert ytterligere tre. Dermed har de lyseblå sin talisman vært direkte involvert i halvparten av Celtas ligamål, og veteranen er like viktig for klubben som han har vært de siste sesongene. 
  Levante har hatt en grusom sesong hittil, og befunnet seg nederst på tabellen stort sett gjennom hele sesongen. Med kun to triumfer på de 24 første rundene, sier det seg selv at det må et lite mirakel til for at de skal berge plassen. Men, forrige uke fikk de et skikkelig løft da de gikk hen og slo regjerende ligamester Atlético Madrid på Wanda Metropolitano, og 1-0-seieren var i tillegg fortjent. Meleros matchvinnende scoring ni minutter etter hvilen har gitt Las Granotas fornyet håp om at det kan bli en minneverdig vår. Triumfen mot Atlético gjør at Levante har tatt seks poeng på de fem siste.
  Celta stiller skadefri tropp til denne, mens Levante må klare seg uten i hvert fall seks spillere, men stopperen Shkodran Mustafi kan bli klar og må igjennom en sen fitness-test. 
  Vårt Tips: Celta er favoritter, men Levante bør ikke avskrives umiddelbart etter forrige ukes triumf. Vi prøver heller en liten innsats på over 2,5 scoringer til 1,88 hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen